+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

We zijn trots om te melden dat Medtrading recentelijk een geavanceerde ontgeuringsinstallatie heeft geïnstalleerd bij het bekende grilrestaurant BestByQ in Zwijndrecht. Deze installatie, ontworpen met de nieuwste technologie, voldoet niet alleen aan de huidige regelgeving, maar is ook klaar voor toekomstige wet- en regelgeving, waaronder de milieuwetgeving, de Nederlandse emissie-eisen, en de HACCP-normen in de horeca.

 

Het project illustreert onze toewijding aan het verbeteren van de luchtkwaliteit, het verminderen van geurhinder en het tegelijkertijd creëren van een comfortabele en aangename omgeving voor alle klanten. We hebben een robuuste RVS afzuigkap uitgerust met hoogwaardige labyrintfilters, een efficiënte afzuiginstallatie met eersteklas filtratiesysteem, en een EC plugfan geïnstalleerd. Deze technologieën stellen ons in staat om onaangename geuren, vet en roetdeeltjes effectief uit de luchtstroom te filteren, met als resultaat dat er vrijwel geen uitstoot meer buiten waarneembaar is.

Onze expertise en technologisch geavanceerde oplossingen hebben ons in staat gesteld om de taak naar volle tevredenheid van de klant uit te voeren. We zijn verheugd dat BestByQ blij is met het resultaat – hun tevredenheid is onze grootste beloning.

Bent u op zoek naar een oplossing voor geurbeheersing in uw bedrijf die nu en in de toekomst voldoet aan de strikte milieu- en emissienormen? Medtrading is uw betrouwbare partner. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw lucht kunnen zuiveren!

× Whatsapp