+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

LUCHTTOEVOERINSTALLATIES HORECA

LUCHTTOEVOERINSTALLATIES HORECA

MEDTRADING brengt al jaren luchtbehandelingssystemen op de Nederlands markt conform de wettelijke eisen t.b.v. de mechanische ventilatie en de luchtcompensatie in de keuken. De toevoerinstallatie wordt ten alle tijden voorzien van een op maat geselecteerde ventilator. Op klantspecificatie kan de luchtbehandelingskast uitgebreid worden met een filtersectie, verwarmingsbatterij, koelbatterij, coulissendemper (geluidsdemper) en isolatie.

HORECA LUCHTTOEVOERINSTALLATIE VLAKKE UNITS TYPE TVK

De TVK-serie toevoerluchteenheid met voorfilter, ventilator met EC-motor, verwarmingselement en geïntegreerde regeling is ontworpen met een vlakke constructie. Vanwege de bouwwijze is dit apparaat ideaal geschikt voor inbouwsituaties met beperkte ruimte, zoals bijvoorbeeld in tussendekken.

LUCHTTOEVOERINSTALLATIE HORECA TYPE ‘DAKAANZUIGINSTALLATIE MET PLAKPLAAT’

Luchtbehandelingskast met G2 filter(s) geschikt voor buitenopstelling. De LBk is voorzien van een plakplaat, G2 filtersectie(s), regenkraag, regeninslagvrije vaste lamellenrooster(s) en een direct aangedreven ventilator.

LUCHTTOEVOERINSTALLATIE HORECA TYPE ‘FILTERKAST MET G2 FILTER’

Luchtbehandelingskast met G2 filter(s) is geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. De LBk is voorzien van een G2 filtersectie(s) en een direct aangedreven centrifugaal ventilator. De LBK kan uitgebreid worden met een regeninslagvrije inblaasrooster met gaas, coulissendemper (geluidsdemper), drukverschilopnemer, uitblaasverloop en isolatie.

LUCHTTOEVOERINSTALLATIE HORECA TYPE ‘FILTERKAST MET F7 FILTER’

Luchtbehandelingskast met F7 filter(s) is geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. De LBk is voorzien van een F7 filtersectie(s) en een direct aangedreven centrifugaal ventilator. De LBK kan uitgebreid worden met een regeninslagvrije inblaasrooster met gaas, coulissendemper (geluidsdemper), drukverschilopnemer, uitblaasverloop en isolatie.

LUCHTTOEVOERINSTALLATIE HORECA MET ACTIEF COOL TYPE ‘FILTERKAST MET G2 ACTIEF’

Luchtbehandelingskast met actief koolstoffilters, G2 filter(s) is geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. De LBk is voorzien van een F7 filtersectie(s) en een direct aangedreven centrifugaal ventilator. Dit is tevens ook een geurfilterkast. Let op: niet geschikt voor het ontgeuren van vervuilde vetlucht. De LBK kan uitgebreid worden met een regeninslagvrije inblaasrooster met gaas, coulissendemper (geluidsdemper), drukverschilopnemer, uitblaasverloop en isolatie.

LUCHTTOEVOERINSTALLATIE HORECA TYPE ‘LBK OP CV

Deze Luchttoevoerinstallatie bestaat uit een centrifugaal ventilator, buitenlucht aanzuigklep, terugslagkleppen, klepmotor, zakkenfilter(s) F7, drukverschilopnemer, verwarmingsbatterij op CV 80/60 (-10/+18°C) of een verwarmingsbatterij op krachtstroom en een vorstthermostaat. Het systeem kan uitgebreid worden met een coulissendemper geluidsdemper), een ruimte om eventueel later een koelblok in te plaatsen. Standaard worden de deksels inwendig geïsoleerd en de omkasting vervaardigd uit aluminium kwaliteit ALMg3. Dit systeem wordt vaak gebruikt voor mechanische ventilatie in de horeca bijeenkomstruimte of als compensatie van lucht in de keuken.

LUCHTTOEVOERSYSTEEM MET VERWARMING EN KOELING

Met dit gasgestookte systeem kunt u verwarmen, koelen en ventileren. Verwarmen doet het apparaat door middel van gasgestookte warmtewisselaar. Grote voordeel hiervan is dat u de verwarming het hele jaar kunt gebruiken en in de winter is er geen gevaar voor bevriezing van het leidingwerk of de warmtewisselaar.

corona proof ventilatiesystemen

Medtrading levert diverse oplossingen voor desinfectie en filtering van lucht. Zowel met UV-desinfectie als met filtertechniek is het mogelijk om stof, fijn stof (PM10-PM2,5), ultrafijnstof (PM1 – PM0,1), asbest, pollen, schimmels, bacteriën, virussen en vluchtige organische stoffen (gassen en geuren) uit de lucht te verwijderen. Wilt u advies over verbeteren van de luchtkwaliteit bijvoorbeeld in het kader van de Corona maatregelen neem dan contact met ons op. Medtrading zorgt voor een Corona proof werkomgeving voor u, uw medewerkers en andere mensen die in de ruimtes van uw organisatie verblijven. Wij kunnen zowel nieuwe als bestaande ventilatie installaties Corona proof maken.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp