+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

GEURFILTERKAST, ZAKKENFILTERS, FILTERS EN KOOLSTOFFILTERS

Medtrading levert geurfilterinstallaties voor iedere horeca toepassing. Naast het leveren en monteren van volledige installaties kunt u bij ons ook terrecht voor verschillende soorten en maten filters voor toepassingen in geurfilterkasten voor de horeca. Wij leveren zowel zakkenfilters als koolstoffilters voor geurfilterkasten direct uit voorraad.

Al meer dan 5 jaar kunt u ons inschakelen voor luchtmeting en koolanalyses op locatie. We meten dan in uw horeca keuken welke componenten in welke concentratie aanwezig zijn in de luchtstroom. De uitkomst hiervan ontvangt u in een overzichtelijke rapportage, die we samen met u bespreken. Eventuele aanpassingen van uw geurfilterinstallatie kunnen we dan direct concreet met u doornemen.

ZAKKENFILTERS VOOR HORECA GEURFILTERKAST

De zakkenfilters voor de horeca geurfilterkasten worden vervaardigd met een synthetisch-filtermedium en een sterk metalen kader. De horeca zakkenfilters voldoen aan de hoge gestelde filterklasse norm EURO.EN779. Voor advies en de juiste toepassing van zakkenfilters in uw horeca geurfilterkast kunt u met onze specialisten op gebied van luchtbehandeling contact opnemen.

ACTIEF KOOLFILTERS VOOR HORECA GEURFILTERKAST

Medtrading levert o.a. koolstoffilter cilinders en filter cassettes voor horeca  geurfilterinstallaties en overige luchtbehandelingskasten. De cilinders zijn gevuld met de beste koolsoort zodat een langere levensduur behaald kan worden. De koolstof cilinders zijn leverbaar in verschillende maten, samenstelling en klasse. Zowel actief kool als geïmpregneerde kool ligt standaard bij Medtrading op voorraad.

Medtrading heeft veel kennis over de specifieke toepassing van actieve koolfilters in horeca keukens. Sinds 2014 bieden wij luchtmeting en koolanalyses op locatie aan. Hiermee kunnen wij meten welke concentratie componenten aanwezig zijn in de luchtstroom. De uitkomst hiervan wordt in een rapport samengevat en terug gekoppeld naar de klant.

VOORFILTER VOOR HORECA GEURFILTERKAST

Deze voorfilter wordt gebruikt voor het afvangen van groffe vuildelen en vet. Wij leveren deze filters in gegalvaniseerd staal en RVS uitvoering. De filters worden vaak gebruikt als vet en druppelafscheider voor luchtbehandelinginstallaties zoals een geurfilterkast of een filterinstallatie.Deze filters hebben een G2 filterklassen. Ook leverbaar in niet standaard afmetingen.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp