+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

ADVIES EN WERKOPNAME KEUKEN AFZUIGING EN MECHANISCHE VENTILATIE

ADVIES EN WERKOPNAME KEUKEN AFZUIGING EN MECHANISCHE VENTILATIE

Werkt uw horeca afzuiging niet optimaal? Bent u van plan een restaurant te beginnen? Heeft u vragen over de keuken afzuiginstallatie, geurfilterinstallatie of mechanische ventilatie voor de horeca?

Vraag bij Medtrading gratis, vrijblijvend advies en een ventilatieberekening aan. Dit kan telefonisch, op locatie of op afstand verzorgd worden.

Als het om horeca ventilatie of afzuiging van lucht in de horeca, dan bent u bij Medtrading aan het juiste adres. Als ondernemers met ruime ervairng in de horecabranche begrijpen we dat er altijd budget- en tijdslimieten zijn. Binnen de haalbare mogelijkheden kijken we gezamenlijk waar de prioriteiten liggen en garanderen we de beste oplosisng voor de ventilatie of luchtbehandeling van uw horecagelegenheid.

Medtrading berekent vrijblijvend welk keuken- en mechanische ventilatiesysteem past bij uw situatie, waarbij we rekeing houden met de wettelijke voorschriften en regels op het gebied van geluid, geuremissie en energieverbruik in de horeca.

Kwaliteit en kennis op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling is wat ons onderscheidt van andere aanbieders. Zonder deskundig advies en/of installatie is de kans groot dat u niet de meest optimale keuze maakt. De kosten van uw horeca ventilatie en afzuiging worden niet alleen bepalald door de initiele aanschafkosten aleen. Denk ook aan energiekosten, duurzaamheid, levensduur en milieuaspecten. Medtrading maakt graag voor u een totaaloverzicht, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw horeca ventilatie en afzuiging.

Wilt u teruggebeld worden of wilt u een afspraak maken met een van onze ventilatiespecialisten. Vul dan een contactformulier in en wij nemen snel contact met u op. Graag zo compleet mogelijk invullen zodat wij u ook doelgericht en snel kunnen contacteren.

Nieuwe afzuiginstallatie horeca
Defecte afzuigmotor horeca
Algemeen medtrading
Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
Call Us
+31 (0) 418 56 11 53
× Whatsapp