+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

ADVIES EN WERKOPNAME OP LOCATIE

ADVIES EN WERKOPNAME OP LOCATIE

Werkt uw afzuiging niet optimaal? Bent u van plan een restaurant te beginnen? Heeft u vragen over de afzuiginstallatie, geurfilterinstallatie of mechanische ventilatie voor de horeca? Vraag gratis, vrijblijvend advies en een ventilatieberekening aan. Dit kan telefonisch, op locatie of op afstand in orde worden gemaakt.
Als het om lucht gaat dan bent u bij MEDTRADING aan het juiste adres. We zijn zelf ondernemers en we begrijpen dat er altijd budget- en tijdslimieten zijn. Binnen de haalbare mogelijkheden kijken we gezamenlijk waar de prioriteiten liggen voor het grootst mogelijke effect voor ventilatie of luchtbehandeling. We berekenen vrijblijvend welk ventilatiesysteem past bij uw situatie met inachtneming van de regels op het gebied van geluid, geuremissie en energieverbruik.

Kwaliteit en kennis zijn één van de middelen waarmee we ons van de concurrenten onderscheiden.

Wilt u terug gebeld worden of een afspraak maken met een van onze ventilatiespecialisten. Klik dan op de knop rechtsboven in de pagina en vul het formulier voor de offerte aanvraag in en wij nemen gauw contact met u op. Graag zo compleet mogelijk invullen zodat wij u snel kunnen contacteren.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
Call Us
+31 (0) 418 56 11 53
× Whatsapp