+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

DESKUNDIG ADVIES EN WERKOPNAME

KEUKEN AFZUIGING EN MECHANISCHE VENTILATIE ADVIES

Werkt uw horeca afzuiging niet optimaal? Bent u van plan een restaurant te beginnen? Heeft u vragen over de keuken afzuiginstallatie, geurfilterinstallatie of mechanische ventilatie voor de horeca?

Vraag bij Medtrading gratis, vrijblijvend advies en een ventilatieberekening voor uw horeca gelegenheid aan. Dit kan telefonisch, op locatie of op afstand verzorgd worden.

Als het gaat om horeca ventilatie of afzuiging van lucht in de horeca, dan bent u bij Medtrading aan het juiste adres. Als ondernemers met ruime ervaring in de horecabranche begrijpen we dat er altijd budget- en tijdslimieten zijn. Binnen de mogelijkheden kijken we gezamenlijk waar de prioriteiten liggen en garanderen we de beste oplossing voor de ventilatie of luchtbehandeling van uw horecagelegenheid.

Medtrading berekent vooraf welk keuken- en mechanisch ventilatiesysteem past bij uw restaurant of horeca keuken, waarbij we ook rekening houden met de wettelijke voorschriften en regels op het gebied van geluid, geuremissie en energieverbruik in de horeca.

Kwaliteit en kennis op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling in de horeca is wat ons onderscheidt van andere aanbieders. Zonder deskundig advies en/of installatie is de kans groot dat u niet de meest optimale keuze maakt. De kosten van uw horeca ventilatie en afzuiging worden niet alleen bepaald door de aanschafkosten van de horeca afzuiginstallatie of ventilatieysteem alleen. Denk ook aan energiekosten, duurzaamheid, levensduur en milieuaspecten. Medtrading maakt graag voor u een totaaloverzicht, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw horeca ventilatie en afzuiging. Medtrading realiseerde al talloze projecten op het gebied van horeca afzuiging en horeca ventilatie.

Wilt u teruggebeld worden of wilt u een afspraak maken met een van onze ventilatiespecialisten. Vul dan een contactformulier in en wij nemen snel contact met u op. Graag zo compleet mogelijk invullen zodat wij u ook doelgericht en snel kunnen contacteren.

Aanmeldformulier voor vrijblijvend advies en/of werkopname

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Adres

  Postcode

  Plaatsnaam

  Onderwerp

  Opmerking

  Bijlage (om aanvraag te bespoedigen)

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  [et_pb_df_video_grid _builder_version=”3.29.3″][/et_pb_df_video_grid]
  [et_pb_df_video_grid include_categories=”15″ items_per_row=”3″ _builder_version=”3.29.3″][/et_pb_df_video_grid]
  Visit Us
  MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
  E-mail Us
  info@medtrading.nl
  × Whatsapp