+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

AFZUIGKAP HORECA

HORECA AFZUIGKAP SPECIALIST

De Medtrading RVS Horeca afzuigkap wordt standaard vervaardigd uit dubbelgeslepen RVS. De hoeken zijn, afhankelijk van het type, gepuntlast of volledig gelast. De lamellenfilters zijn eenvoudig uitneembaar en goed reinigbaar. Iedere horeca afzuigkap is volledig gefabriceerd volgens de gestelde normen binnen de horeca branche. Optioneel kan de horeca afzuigkap worden voorzien van LED verlichting, TL opbouwverlichting of TL inbouwverlichting.

In ons leveringsprogramma vindt u een ruim aanbod afzuigkappen voor toepassing in uw horeca gelegenheid. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende horeca afzuigkappen die wij leveren en verschilende afmetingen.

HORECA WAND AFZUIGKAPPEN

Deze horeca afzuigkap is gemaakt van roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. Afhankelijk van uw wensen kan de afzuigkap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting hallogeen verlichting of LED verlichting/ spotjes. Vanaf een lengte van 4 meter wordt de horeca afzuigkap geleverd in twee delen. In een afzuigkap vanaf 500mm hoog kan een horeca afzuigmotor ingebouwd worden. Standaard worden de afzuigkappen gepunt last en op verzoek kan de horeca afzuigkapkap volledig gelast worden.

Optioneel is deze horeca afzuigkap te leveren met gecerticifeerd automatisch keukenblussysteem 

HORECA WANDAFZUIGKAP DOOSMODEL

Deze afzuigkap is gemaakt van roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. Afhankelijk van uw wensen kan de kap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting hallogeen verlichting of LED verlichting. Vanaf een lengte van 4 meter wordt deze horeca afzuigkap geleverd in twee delen. In een afzuigkap vanaf 500mm hoog kan een horeca afzuigmotor ingebouwd worden. Standaard worden de kappen gepunt last en op verzoek kan de afzuigkap volledig gelast worden.

Optioneel is deze horeca afzuigkap te leveren met gecerticifeerd automatisch keukenblussysteem 

WANDAFZUIGKAP DOOSMODEL MET INDUCTIE

De afzuigkap is leverbaar uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. Afhankelijk van uw wensen kan de afzuigkap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting hallogeen verlichting of LED verlichting/ spotjes. Vanaf een lengte van 4 meter wordt deze horeca afzuigkap geleverd in twee delen. Standaard wordt de afzuigkap gepunt last en op verzoek kan de afzuigkap volledig gelast worden. Het inductie toevoergedeelte is standaard geïsoleerd en berekend voor een luchtsnelheid van circa 8 meter per seconde.

Optioneel is deze horeca afzuigkap te leveren met gecerticifeerd automatisch keukenblussysteem 

HORECA EILANDAFZUIGKAP DOOSMODEL

Deze eiland afzuigkap is rondom vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. De afzuigkap is leverbaar met 1 of rijen filters. Afhankelijk van uw wensen kan de afzuigkap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting hallogeen verlichting of LED verlichting. Vanaf een lengte van 4 meter wordt de afzuigkap geleverd in twee delen. Standaard worden de afzuigkappen gepuntlast en op verzoek kan de afzuigkap volledig gelast worden.

EILANDAFZUIGKAP DOOSMODEL MET INDUCTIE

De afzuigkap is rondom vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. De afzuigkap is leverbaar met 1 of rijen filters. Afhankelijk van uw wensen kan de kap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting hallogeen verlichting of LED verlichting/ spotjes. Vanaf een lengte van 4 meter wordt de afzuigkap geleverd in twee delen. Standaard wordt de afzuigkap gepunt last en op verzoek kan de afzuigkap volledig gelast worden. De inductie toevoergedeelte is standaard geïsoleerd en berekend voor een luchtsnelheid van circa 8 meter per seconden.

WANDCONDENSAFZUIGKAP DOOSMODEL

Deze horeca afzuigkap is geheel vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 304. Voorzien van een uitneembaar en reinigbare condensplaat.

EIGEN DESIGN AFZUIGKAP OP MAAT

Bent u opzoek naar een huishoudelijke damp afzuigkap dan bent u bij MEDTRADING aan het juiste adres. MEDTRADING levert standaard en maatwerk oplossingen voor elke toepassing. Of u nu op zoek bent naar een inbouw afzuigkap, wand afzuigkap, vlakscherm afzuigkap of een onderbouw afzuigkap. MEDTRADING produceren en snel leveren. Maak een keuze en laat MEDTRADING uw wensen waar maken. Verschil met MEDTRADING en de standaard keuken leveranciers. Wij hebben veel keuze in selectie van motoren en hebben veel kennis van luchtbehandeling. MEDTRADING zit niet vast aan een type afzuigmotor. Medtrading selecteert de juiste ventilator dat past bij uw situatie. Goede afzuiging komt bij ons op de eerste plek dan pas het design.

HORECA AFZUIGKAP MET BLUSSYSTEEM

Een automatische brandblussysteem voor horeca afzuigkappen, oftewel keukenblussystemen in professionele grootkeukens en horeca apparatuur hebben als doel de brandschade te voorkomen dan wel te beperken. Dit gebeurt onder andere door een automatisch detectie en blussystem. Ook kan het blussysteem handmatig geactiveerd worden. Medtrading heeft jarenlange ervaring in het analyseren, ontwerpen, produceren, installeren, in gebruikstellen en het onderhouden van automatische de automatische brandblussystemen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige automatische brandblusinstallatie voor verschillende horeca afzuigkappen. Informeer naar de mogelijkheden.

>> lees meer

Wat is een horeca afzuigkap?

Een horeca afzuigkap wordt vanzelfsprekend gebruikt in de keukens van restaurants, maar bijvoorbeeld ook in bedrijfskeukens. Deze afzuigkap zuigt de lucht, die ontstaat bij het koken, aan en voert deze vervolgens af naar buiten. In de afzuigkap wordt de lucht gezuiverd en vet en schadelijke stoffen verwijderd. U voorkomt hiermee dat geuren en damp in uw horeca keuken of in de buitenlucht verspreid worden.

Onze horeca afzuigkappen zijn dankzij hun grote afzuigcapaciteit geschikt voor het gebruik in grote ruimtes. Al onze horeca afzuigkappen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, waardoor de condens in de keuken de afzuigkappen niet zal aantasten. Ze zijn bovendien eenvoudig schoon te maken.

Een geschikte horeca afzuigkap kiezen

De plaats en de grootte van uw horecakeuken bepalen het soort afzuigkap dat het beste toepasbaar is. Vaak is er sprake van een gasfornuis dat tegen een wand bevestigd is. In dat geval valt de keuze waarschijnlijk op een wandafzuigkap, die leverbaar is in rechthoekige en schuine varianten. Heeft u een horecakeuken met een kookeiland? Daarvoor is een speciale horeca eiland afzuigkap leverbaar.

De meest geschikte horeca afzuigmotor

Bij het aanschaffen van een horeca afzuigkap hoort ook een geschikte afzuigmotor. De afzuigmotor is bepalend voor de hoeveelheid lucht die kan worden afgezogen. Bij Medtrading vindt u afzuigmotoren van bekende, vooraanstaande merken als Torin-Sifan, Chaysol en Rosenberg. Laat u zich gerust door ons adviseren bij het aanschaffen van de afzuigmotor die het best bij uw horeca afzuigkap aansluit.

Het reinigen van uw horeca afzuigkap

Om de horeca afzuigkap zo goed mogelijk te laten werken, dient u deze regelmatig te reinigen. Naast een betere luchtkwaliteit, wat goed is voor de gezondheid van uw personeel, en een betere hygiëne, verkleint u hiermee ook de kans op brand. Mocht er onverhoopt toch brand uitbreken, dan zal uw verzekeraar van u verwachten dat u kunt aantonen dat uw horeca afzuiging periodiek en goed gereinigd is.

Laat u adviseren over de beste horeca afzuigkap

Gezien het ruime aanbod kunnen we ons voorstellen dat het voor u lastig kan zijn om de juiste horeca afzuigkap te kiezen. Vraagt u onze experts daarom vooral om advies. Wij denken graag met u mee en zoeken voor u uit welke afzuiging het best past bij uw specifieke horecakeuken. Neemt u daarom contact op door te bellen naar 0418 – 56 11 53 of een email te sturen naar info@medtrading.nl.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp