+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

AFZUIGKAPPEN HORECA

De MEDTRADING RVS afzuigkappen worden standaard vervaardigd uit dubbelgeslepen RVS. De hoeken zijn, afhankelijk van het type, gepuntlast of volledig gelast. De lamellenfilters zijn eenvoudig uitneembaar en goed reinigbaar. De kap is volledig gefabriceerd volgens de gestelde normen binnen de horeca branche. Optioneel kan de kap worden voorzien van LED verlichting, TL opbouwverlichting of TL inbouwverlichting.

AFZUIGKAPPEN HORECA

De afzuigkap is leverbaar uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. Afhankelijk van uw wensen kan de kap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting hallogeen verlichting of LED verlichting/ spotjes. Vanaf een lengte van 4 meter wordt de afzuigkap geleverd in twee delen. Afzuigkap vanaf 500mm hoog kan een inbouwafzuigmotor ingebouwd worden. Standaard worden de kappen gepunt last en op verzoek kan de afzuigkapkap volledig gelast worden.

WANDAFZUIGKAP DOOSMODEL

De afzuigkap is leverbaar uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. Afhankelijk van uw wensen kan de kap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting hallogeen verlichting of LED verlichting. Vanaf een lengte van 4 meter wordt de afzuigkap geleverd in twee delen. Afzuigkap vanaf 500mm hoog kan een inbouwafzuigmotor ingebouwd worden. Standaard worden de kappen gepunt last en op verzoek kan de afzuigkap volledig gelast worden.

WANDAFZUIGKAP DOOSMODEL MET INDUCTIE

De afzuigkap is leverbaar uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. Afhankelijk van uw wensen kan de kap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting hallogeen verlichting of LED verlichting/ spotjes. Vanaf een lengte van 4 meter wordt de afzuigkap geleverd in twee delen. Standaard wordt de afzuigkap gepunt last en op verzoek kan de afzuigkap volledig gelast worden. De inductie toevoergedeelte is standaard geïsoleerd en berekend voor een

EILANDAFZUIGKAP DOOSMODEL

De afzuigkap is rondom vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. De afzuigkap is leverbaar met 1 of rijen filters. Afhankelijk van uw wensen kan de kap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting hallogeen verlichting of LED verlichting. Vanaf een lengte van 4 meter wordt de afzuigkap geleverd in twee delen. Standaard worden de kappen gepuntlast en op verzoek kan de kap volledig gelast worden.

EILANDAFZUIGKAP DOOSMODEL MET INDUCTIE

De afzuigkap is rondom vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. De afzuigkap is leverbaar met 1 of rijen filters. Afhankelijk van uw wensen kan de kap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting hallogeen verlichting of LED verlichting/ spotjes. Vanaf een lengte van 4 meter wordt de afzuigkap geleverd in twee delen. Standaard wordt de afzuigkap gepunt last en op verzoek kan de afzuigkap volledig gelast worden. De inductie toevoergedeelte is standaard geïsoleerd en berekend voor een luchtsnelheid van circa 8 meter per seconden.

WANDCONDENSAFZUIGKAP DOOSMODEL

De afzuigkap is geheel vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 304. Voorzien van een uitneembaar en reinigbaar condensplaat.

EIGEN DESIGN AFZUIGKAP OP MAAT

Bent u opzoek naar een huishoudelijke damp afzuigkap dan bent u bij MEDTRADING aan het juiste adres. MEDTRADING levert standaard en maatwerk oplossingen voor elke toepassing. Of u nu op zoek bent naar een inbouw afzuigkap, wand afzuigkap, vlakscherm afzuigkap of een onderbouw afzuigkap. MEDTRADING produceren en snel leveren. Maak een keuze en laat MEDTRADING uw wensen waar maken. Verschil met MEDTRADING en de standaard keuken leveranciers. Wij hebben veel keuze in selectie van motoren en hebben veel kennis van luchtbehandeling. MEDTRADING zit niet vast aan een type afzuigmotor. Medtrading selecteert de juiste ventilator dat past bij uw situatie. Goede afzuiging komt bij ons op de eerste plek dan pas het design.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
Call Us
+31 (0) 418 56 11 53
× Whatsapp