+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

AFZUIGKAPPEN HORECA

AFZUIGKAPPEN VOOR DE HORECA

Op zoek naar afzuigkappen die geschikt zijn voor de horeca? Medtrading is specialist op het gebied van horeca afzuiging en ventilatie. Wij leveren horeca afzuigkappen van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bij ons krijgt u advies op maat en wij verzorgen voor u de montage en het onderhoud. U vindt op onze website de beste en goedkoopste horeca afzuiginstallatie. Naast afzuigkappen zijn dat geurfilterkasten, ontgeuringsinstallaties en toevoerinstallaties.

 

ONS AANBOD AFZUIGKAPPEN HORECA

Een Medtrading RVS horeca afzuigkap wordt standaard vervaardigd uit dubbelgeslepen RVS. De hoeken zijn, afhankelijk van het type, gepuntlast of volledig gelast. De lamellen filters zijn eenvoudig uitneembaar en goed te reinigen. Iedere horeca afzuigkap is volledig gefabriceerd volgens de gestelde normen binnen de horecabranche. Optioneel kan de horeca afzuigkap worden voorzien van LED verlichting, TL opbouwverlichting of TL inbouwverlichting.

In ons leveringsprogramma vindt u een ruim aanbod afzuigkappen voor toepassing in uw horeca gelegenheid. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende horeca afzuigkappen die wij leveren in diverse afmetingen.

HORECA WAND AFZUIGKAPPEN

Deze horeca afzuigkap is een wandmodel, wat betekent dat de afzuigkap aan de wand gemonteerd kan worden. Dit model is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. Afhankelijk van uw wensen kan de wand afzuigkap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting, hallogeen verlichting of LED verlichting / spotjes. Vanaf een lengte van 4 meter wordt de wandmodel afzuigkap geleverd in twee delen. In een afzuigkap vanaf 500mm hoog kan een horeca afzuigmotor ingebouwd worden. Standaard worden de horeca afzuigkappen gepuntlast en op verzoek kan de afzuigkap volledig gelast worden.

Optioneel is deze horeca afzuigkap wandmodel te leveren met een gecertificeerd automatisch keukenblussysteem.

HORECA WAND AFZUIGKAP DOOSMODEL

Een horeca wand afzuigkap doosmodel is een uitvoering van de dampkap. De afzuigkap is vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. Indien u het wenst kunnen wij de kap voorzien van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting, hallogeen verlichting of LED verlichting. Wanneer de afzuigkap langer is dan 4 meter wordt deze afgeleverd in twee delen. En wanneer de kap hoger is dan 500 millimeter kan een horeca afzuigmotor ingebouwd worden. Onze afzuigkappen voor de horeca worden standaard gepuntlast en op verzoek kan de horeca wand afzuigkap doosmodel volledig gelast worden.

Optioneel is deze horeca wand afzuigkap doosmodel te leveren met een gecertificeerd automatisch keukenblussysteem.

WANDMODEL AFZUIGKAP DOOSMODEL MET INDUCTIE

De wandmodel afzuigkap doosmodel met inductie is leverbaar uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. Mocht u bepaalde wensen hebben, bijvoorbeeld de horeca afzuigkap voorzien van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting, hallogeen verlichting of LED verlichting / spotjes, is dit zeker mogelijk. Het wandmodel afzuigkap doosmodel met inductie wordt geleverd in twee delen als deze een lengte heeft van 4 meter of langer. Deze afzuigkap wordt standaard gepuntlast en op uw verzoek kan de kap volledig gelast worden. Het inductie toevoergedeelte is standaard geïsoleerd en berekend voor een luchtsnelheid van circa 8 meter per seconde.

Optioneel is dit wandmodel afzuigkap doosmodel met inductie te leveren met een gecertificeerd automatisch keukenblussysteem.

HORECA EILANDAFZUIGKAP DOOSMODEL

Deze horeca eilandafzuigkap doosmodel is rondom vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. De afzuigkap is leverbaar met 1 filter of rijen filters. Afhankelijk van uw wensen kan de afzuigkap voorzien worden van een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting, hallogeen verlichting of LED verlichting. Vanaf een lengte van 4 meter wordt de afzuigkap geleverd in twee delen. Standaard worden de afzuigkappen horeca gepuntlast en op verzoek kan de horeca eilandafzuigkap doosmodel volledig gelast worden.

EILANDAFZUIGKAP DOOSMODEL MET INDUCTIE

De eilandafzuigkap doosmodel met inductie is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal (RVS) 441 of 304. Wij kunnen deze afzuigkap leveren met 1 filter of rijen filters. Er zijn meer mogelijkheden: de kap kan verstrekt worden met een vetkraan, opbouwverlichting, inbouwverlichting, hallogeen verlichting of LED verlichting / spotjes. Als de eilandafzuigkap een lengte heeft van meer dan 4 meter wordt deze geleverd in twee delen. Ter info: de afzuigkap wordt standaard gepuntlast en als u het wenst kan de eilandafzuigkap doosmodel volledig gelast worden. Het inductie toevoergedeelte is standaard geïsoleerd en berekend voor een luchtsnelheid van circa 8 meter per seconde.

WAND CONDENSAFZUIGKAP DOOSMODEL

Deze wand condensafzuigkap doosmodel is geheel vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 304. Voorzien van een uitneembaar en reinigbare condensplaat.

EIGEN DESIGN AFZUIGKAP OP MAAT

Bent u op zoek naar speciale afzuigkappen voor de horeca, dan bent u bij Medtrading aan het juiste adres. Wij leveren standaard en maatwerk oplossingen voor elke toepassing. Of u nu op zoek bent naar een inbouw afzuigkap, wandmodel afzuigkap, vlakscherm afzuigkap of een onderbouw afzuigkap. Wij produceren het voor u en kunnen snel leveren. Maak een keuze en laat ons uw wensen waarmaken.

Wat is het verschil met Medtrading en de standaard keuken leveranciers? Wij hebben veel keuze in de selectie van motoren en hebben veel kennis van luchtbehandeling. Bij ons zit u niet vast aan één type afzuigmotor. Medtrading selecteert de juiste ventilator die past bij uw situatie. Goede afzuiging komt bij ons op de eerste plek, daarna pas het design.

HORECA AFZUIGKAP MET BLUSSYSTEEM

Een automatische brandblussysteem voor horeca afzuigkappen. Oftewel keukenblussystemen in professionele grootkeukens en horeca apparatuur hebben als doel de brandschade te voorkomen, dan wel te beperken. Dit gebeurt onder andere door een automatisch detectie- en blussysteem. Ook kan het blussysteem handmatig geactiveerd worden. Medtrading heeft jarenlange ervaring in het analyseren, ontwerpen, produceren, installeren, in gebruikstellen en het onderhouden van automatische brandblussystemen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige automatische brandblusinstallatie voor verschillende horeca afzuigkappen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

>> Lees meer:

Wat is een horeca afzuigkap?

Een horeca afzuigkap wordt vanzelfsprekend gebruikt in de keukens van restaurants, maar bijvoorbeeld ook in bedrijfskeukens. Deze afzuigkap zuigt de lucht, die ontstaat bij het koken, aan en voert deze vervolgens af naar buiten. In de afzuigkap wordt de lucht gezuiverd en vet en schadelijke stoffen verwijderd. U voorkomt hiermee dat geuren en damp in uw horeca keuken of in de buitenlucht verspreid worden.

Onze horeca afzuigkappen zijn dankzij hun grote afzuigcapaciteit geschikt voor het gebruik in grote ruimtes. Al onze horeca afzuigkappen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, waardoor de condens in de keuken de afzuigkappen niet zal aantasten. Ze zijn bovendien eenvoudig schoon te maken.

Een geschikte horeca afzuigkap kiezen

De plaats en de grootte van uw horecakeuken bepalen het soort afzuigkap dat het beste toepasbaar is. Vaak is er sprake van een gasfornuis dat tegen een wand bevestigd is. In dat geval valt de keuze waarschijnlijk op een wandafzuigkap, die leverbaar is in rechthoekige en schuine varianten. Heeft u een horecakeuken met een kookeiland? Daarvoor is een speciale horeca eiland afzuigkap leverbaar.

De meest geschikte horeca afzuigmotor

Bij het aanschaffen van een horeca afzuigkap hoort ook een geschikte afzuigmotor. De afzuigmotor is bepalend voor de hoeveelheid lucht die kan worden afgezogen. Bij Medtrading vindt u afzuigmotoren van bekende, vooraanstaande merken als Torin-Sifan, Chaysol en Rosenberg. Laat u zich gerust door ons adviseren bij het aanschaffen van de afzuigmotor die het best bij uw horeca afzuigkap aansluit.

Het reinigen van uw horeca afzuigkap

Om de horeca afzuigkap zo goed mogelijk te laten werken, dient u deze regelmatig te reinigen. Naast een betere luchtkwaliteit, wat goed is voor de gezondheid van uw personeel, en een betere hygiëne, verkleint u hiermee ook de kans op brand. Mocht er onverhoopt toch brand uitbreken, dan zal uw verzekeraar van u verwachten dat u kunt aantonen dat uw horeca afzuiging periodiek en goed gereinigd is.

Laat u adviseren over de beste horeca afzuigkap

Gezien het ruime aanbod kunnen we ons voorstellen dat het voor u lastig kan zijn om de juiste horeca afzuigkap te kiezen. Vraagt u onze experts daarom vooral om advies. Wij denken graag met u mee en zoeken voor u uit welke afzuiging het best past bij uw specifieke horecakeuken. Neemt u daarom contact op door te bellen naar 0418 – 56 11 53 of een email te sturen naar info@medtrading.nl.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp