+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

VENTILATIESYSTEMEN VOOR DE HORECA

Hét klimaatventilatiesysteem voor horeca.

De winter komt er aan. Normaliter is dat een leuke periode waar een horeca ondernemer naar uit kijkt, maar helaas is het dit jaar vooral een periode van onzekerheid. Hoe voorkomen we de verspreiding van het Corona-virus in de horeca en zorgen we tegelijkertijd voor een optimale interne klimaatbeheersing?
Klimaatbeheersing in de horeca in combinatie met luchtreiniging is op dit moment een veelbesproken onderwerp waar veel ventilatie leveranciers zoas Medtrading  op inspelen. 

Een aantal tips:

 1. Schakel recirculerende airco units die niet uitgerust zijn met een bewezen effectief zuiveringsysteem of filtering uit. Deze kunnen het Corona-virus verspreiden. Medtrading levert UVC aanpassinge voor bestaande Airco’s zodat deze na sluitingstijd aangezet kunnen worden als er niemand meer aanwezig is in de zaak. U kunt ook een luchtreiniger plaatsen die 24/7 aan blijft staan en de lucht reinigt. Medtrading levert betaalbare en gecertificeerde luchtreinigers (bekijk ons aanbod). Onze luchtreiniger dood de bacteriën en virussen in een ruimte en is absoluut veilig voor mens en dier. De luchtreinigers van Medtrading zijn als enige onafahankelijk getest door TNO en TÜV. Ventileer dus ook na de sluitingstijd
 2. Plaats een luchtreiniger gelijk of hoger dan een Hepa H13 klasse zodat de lucht goed gereinigd wordt voor en na sluitingstijd.
 3. Zorg in geval van een eenrichtingsventilatie er voor dat de ventilatie aan blijft als er geen luchtreinigers aanwezig zijn in uw restaurant.
 4. Zorg dat er voldoende geventileerd wordt. Hoe meer er geventileerd wordt des te kleiner de kans op het verspreiden van het Corona-virus in uw horecagelegenheid.
 5. Vergeet kleine ruimtes zoals de toiletten niet te ventileren. Medtrading adviseert om juist in de toiletten een luchtreiniger te plaatsen of extra af te zuigen met onderdruk. Onderzoek toonde aan dat het Corona-virus in een pasruimte (of lift) tot wel 20 minuten in de lucht blijft hangen. Plaats een bordje aan de muur met de tekst ‘spoel het toilet met een gesloten deksel’.

Juiste advies en klimaatoplossing gelet op het budget

Onze projectleiders en adviseurs delen graag hun kennis omtrent de regels van de wet- en regelgeving voor ventilatie uit het Bouwbesluit, zodat u zo efficiënt mogelijk de benodigde informatie en advies op tafel krijgt

Verse lucht behandeling

Naast advies voor een juiste ventilatiesysteem adviseren we u ook over alternatieve technieken om de frisse lucht verder te behandelen zodat virussen, bacteriën, schimmels, pollen, ultrafijnstof (submicron en nanodeeltjes) en microbiologische verontreinigingen gereduceerd kunnen worden.

Onze luchtreinigers zijn onderzocht door TÜV, en TNO 

De installatie en de luchtzuiveringstechniek die wij in onze systemen toepassen is door TÜV onderzocht op de efficiëntie van de filter module en hier wordt gekeken hoeveel er daadwerkelijk wordt tegengehouden aan schadelijke deeltjes en bacteriën.

  Meerdere luchtreinigers direct leverbaar

  Medtrading levert verschillende luchtreinigers en past meerdere bewezen technieken toe, zoals UV(C), ionisatie en filtratie. U kunt onze systemen zelf aanschaffen maar ook al voor een paar euro per dag huren (huur vanaf € 5,- per dag inclusief onderhoud).

  Wat is de beste keuze?

  Op dit moment neemt het aantal aanbieders van luchtreinigers snel toe en wordt het voor een leek steeds moeilijker om de juiste keuze te maken. Veel systemen zijn pas net op de markt en hebben geen TÜV of TNO testrapport waaruit u de effecienty kunt opmaken. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van desinfectietechnieken die bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn voor u en uw medewerkers. Daarom koopt u bij Medtrading alleen goed geteste systemen. 

  >> Bekijk onze luchtreinigers

   Wat verwijdert de filtertechniek van Medtrading volgens TNO en TUV:

   • Stof
   • Fijnstof (PM10, PM2.5, PM1)
   • Ultrafijnstof (PM0.1, submircon- en nano-deeltjes)
   • Microbiologische verontreiniging
   • virussen,
   • bacteriën,
   • schimmels,
   • sporen
   • pollen
   • Vluchtige organische stoffen (VOC’s) en geuren (Door gebruik van een Actief Koolstoffilter)
   Visit Us
   MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
   E-mail Us
   info@medtrading.nl
   Call Us
   +31 (0) 418 56 11 53
   × Whatsapp