+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

HORECA AFZUIGINSTALLATIES

 

 

HORECA AFZUIGING- & GEURFILTERINSTALLATIES


Medtrading is gespecialiseerd in geurreductie in de horeca branche. Wij leveren complete afzuiginstallaties en geurfilterinstallaties voor een doelmatige ontgeuring voor iedere toepassing in de horeca branche. Wij leveren een zeer uitgebreid programma oplossingen op het gebied van horeca afzuiging en geurreductie. Van complete geurfilterkasten voor horeca grootkeukens tot maatwerkproducties voor uiteenlopende specifieke horeca toepassingen.

Medtrading verzorgt als een van de enigste het hele traject. Van berekening en advies tot installatie en montage. Onze eigen monteurs zorgen voor een vakkundige en snelle montage. Door onze jarenlange ervaring met het leveren van complete afzuiginstallaties voor grootkeukens in de horeca bent u verzekerd van het juiste advies. Zo investeert u in een effectieve afzuiginstallatie en bespaart u tevens op energiekosten en onderhoud.

Neem contact op met een ventilatie adviseur.

 

 

RVS HORECA AFZUIGKAPPEN VOOR GROOTKEUKENS

Medtrading levert betaalbare kwaliteit en de beste service als het gaat om horeca afzuigkappen. Wij zijn altijd alert op de laatste ontwikkelingen op het gebied van afzuigkappen voor de horeca branche. In onze showroom in Gameren kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide productengamma aan RVS afzuigkappen voor grootkeukens. Onze ervaren medewerkers zijn specialist op het gebied van Horeca afzuigkappen en afzuigmotoren. Met alle aandacht voor u en uw organisatie werken onze grootkeukenadviseurs uw ideeën en wensen vakkundig uit tot een concreet plan. Van maatwerk RVS hoogwaardige Horeca afzuigkappen tot energiezuinige uitvoeringen zoals de ECO afzuigkappen. Onze prijzen zijn altijd scherp en onze levertijd (ook van maatwerk oplossing) is erg snel. Dat is onze kracht. Neem contact op met een adviseur

 

 

HORECA VENTILATIE ADVIES OP MAAT


Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Horeca afzuiginstallaties en ventilatiesystemen zijn wij in staat om een complete ventilatie/ installatie aan te meten die voldoet aan uw wensen en aan de wettelijke eisen. We berekenen precies welk horeca ventilatiesysteem past bij uw specifieke situatie, rekening houdend met regels op het gebied van Europse-eisen, geluid en geurreductie.

Medtrading is uw partner als het gaat om mechanische ventilatiesystemen, afzuiginstallaties, airconditioning, verwarming, koeling, vetafscheiders, geurreductie en kanaalwerk. Wij brengen balans in uw keuken en zorgen voor een prettig werkklimaat en dit tegen de scherpste prijs. Neem contact op met een adviseur.

 

 

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp