+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

HORECA AFZUIGMOTOREN EN VENTILATOREN

MEDTRADING levert verschillende type ventilatoren/afzuigmotoren voor verschillende doeleinden. Zijn de capaciteit en druk bekend dan kunt u direct contact opnemen met de verkoopafdeling om een selectie te maken uit de grote gamma ventilatoren. Ook voor advies kunt u contact opnemen met een van de specialisten door te bellen naar 0418 56 11 53 of contact op te nemen via het contactformulier.

MEDFAN TRILLINGSVRIJE CENTRIFUGAAL HORECA  VENTILATOREN

Ons eigen merk cenrifugaal ventilatoren is specifiek ontwikkeld voor toepassing in de horeca. Alle afzuigmotoren zijn voorzien van kogellagers (klasse C) met voorgeperste vetsmering voor de gehele levensduur van het lager. De horeca ventilatoren zijn aan beide zijden trillingsvrij opgehangen in rubbers waardoor eventuele trillingen niet worden doorgegeven aan de behuizing of geurfilterkast waarin de horeca ventilator is gemonteerd.

Bekijk ons aanbod Medfan horeca afzuigmotoren

TORIN SIFAN CENTRIFUGAAL HORECA SLAKKENHUIS VENTILATOREN

Deze serie slakkenhuisventilatoren zijn de standaard normmotoren. Bij deze motoren draait de elektromotor niet mee met de schoepenwiel (de stator staat stil). De schoepen zijn altijd voorovergebogen.

Bekijk ons aanbod Torin Sifan horeca afzuigmotoren

ROSENBERG VENTILATOREN (BUITENPOOL AFZUIGMOTOREN

Voor horeca toepassingen is de buitenpool afzuigmotor de meest geschikte elektromotor. De elektromotor draait mee met de schoepenwiel. De motor wordt hierdoor optimaal gekoeld. Deze ventilatoren zijn leverbaar met voorovergebogen en achterovergebogen schoepen. Van debiet 85m3/h tot 31.000m3/h. Verkrijgbaar zowel in 230 als in 380 volt 3 fase. Ook leverbaar in EC gelijkstroom uitvoering.

Bekijk hier ons aanbod Rosenberg horeca afzuigmotoren

ROTODYNE HORECA VENTILATOREN

Rotodyne Asselbergs is gevestigd in Nederland en produceert horeca ventilatoren van hoge kwaliteit. Al meer dan 150 jaar ontwerpen en produceert deze Nederlandse fabrikant hoogwaardige ventilatoren voor toepassingen in de horeca en industrie. Medtrading levert Rotodyne horeca ventilatoren direct uit voorraad. Tevens verzorgt Medtrading desgewenst de installatie en adviseert u bij de aanschaf van de juiste afzuigmotor en mogelijkheden voor reparatie en onderhoud.

 

Bekijk hier ons aanbod Rotodyne horeca ventilatoren

ENERGIEZUINIGE HOGEDRUK AFZUIGMOTOREN MET ACHTEROVERGEBOGEN SCHOEPEN

Deze ventilatoren worden uitgebreid getest volgens 2016.ISO.5801. De ventilator bestaat uit het slakkenhuis, elektromotor, besturing (regeling 0 tot 10 volt) en de achterover gebogen waaier. Deze ventilator is niet te vergelijken met de standaard slakkenhuizen welke op de markt worden aangeboden. Deze ventilator is voorzien van de laatste techniek op het gebied van elektromotoren. De schoepen zijn altijd achterover gebogen, waardoor de motor vuilbestendig is. Met een software kunnen wij precies voor u analyseren wat de bedrijfskosten zullen zijn. Ook kunnen wij van te voren of ter plekke de toerental programmeren. De ventilatoren worden zowel ingebouwd in een standaard LBK zonder filtersectie als in LBK met filtersectie.

HOGEDRUK INBOUWMOTOR MET ACHTEROVER GEBOGEN SCHOEPEN

Deze energiezuinige hogedruk ventilator van Medtrading is een op zichzelf staande centrifugale ventilator serie en is uitgerust met energiezuinige EC-motor technologie en hoogwaardige elektronica tot aan 12 kW. Een ander groot voordeel van de serie is het volume tot aan 25.000 m3/h bij 1.050 Pa. Ideaal voor inbouw in luchtbehandelingskasten. Alle ventilatoren met meer dan 500 Watt zijn bestuurbaar met 0-10 V. Uitermate geschikt voor inbouw in luchtbehandelingskasten met veel weerstand.

HOGEDRUK AFZUIGMOTOREN MET ACHTEROVER GEBOGEN SCHOEPEN 60 TOT 120°

Bij deze ventilatoren zit de elektromotor buiten de luchtstroom. De schoepen zijn achterover gebogen en makkelijk te reinigen. De ventilatorunit is voorzien van een inspectiedeur voor inspectie en onderhoud. Aan de onderkant zit een vet-drain. De ventilator kan ingezet worden voor temperaturen tot (medium) 120°C.

HOGEDRUK AFZUIGMOTOREN MET ACHTEROVER GEBOGEN SCHOEPEN 60 TOT 80°

Bij deze ventilatoren zit de elektromotor buiten de luchtstroom. De schoepen zijn achterover gebogen en makkelijk te reinigen. De ventilatorunit is voorzien van een inspectiedeur voor inspectie en onderhoud. De panelen zijn dubbelwandig uitgevoerd met isolatie. Aan de onderkant zit een vet-drain. De ventilator kan ingezet worden voor temperaturen tot (medium) 80°C.

DAKVENTILATOREN

Speciaal voor afzuiging van vervuilde keukenlucht levert MEDTRADING speciale dakventilatoren. De naar achteren gebogen radiaalventilator zijn perfect voor afvoer van keukenlucht en kan makkelijk op het dak gemonteerd worden. Afhankelijk van de huidige situatie kan MEDTRADING op maat een dakopstand maken. De ventilatoren zijn leverbaar in zowel horizontaal als verticaal uitblazend. De verticaal uitblazende motoren zijn qua geluidsafgifte gunstiger dan bij de horizontale uitblazende dakventilatoren. De ventilatoren zijn toepasbaar voor verkoopwagens, bedrijfsruimtes, restaurants etc…

ROOKGASVENTILATOREN

Speciaal voor rookgasafvoer van pizzaovens en bakkerijovens levert MEDTRADING deze rookgasventilatoren. De ventilator is geschikt voor temperatuur van -18 tot +200°C

MUURVENTILATOREN

Deze stijlvolle muur-/raamventilator is Ideale toe te passen voor mechanische ventilatie in de horeca of als luchtcompensatie in de horeca keuken. Voordeel van dit systeem: makkelijk te installeren, uit voorraad leverbaar, stille werking. MEDTRADING kan precies voor uw uitrekenen welke capaciteit in uw situatie van toepassing is.

BUISVENTILATOREN

De buisventilatoren van Medtrading worden toegepast voor ventilatie en luchtverversing van ruimten. Deze ventilatoren zijn leverbaar met kunststof of metalen waaier, de schoepen zijn naar achteren gebogen, voorzien ingebouwde thermische beveiliging en klemmenkast. De ventilatoren zijn leverbaar in AC of EC geïntegreerde elektronica.

CENTRIFUGALE HORECA VENTILATOREN

Deze serie centrifugaal slakkenhuisventilatoren worden toegepast in situaties waarbij het noodzakelijk is dat de elektromotor buiten de luchtstroom zit. Deze serie is tevens ook leverbaar in ATEX uitvoering.

Een horeca afzuigmotor is onmisbaar voor uw ventilatiesysteem. Medtrading heeft de juiste producten voor u in huis. Wij leveren namelijk verschillende afzuigmotoren voor de horeca. Medtrading levert vrijwel iedere onderdeel direct uit voorraad. 

Medtrading wordt door klanten als beste beoordeeld vanwege onze specifieke productkennis, onze grote voorraden, diversiteit aan producten, service en prijs en kwaliteit.

 

De voordelen

Kiest u voor de juiste krachtige afzuigmotor in de horeca, dan heeft dat veel voordelen voor uw horecaonderneming. In de eerste plaats zorgt de afvoer van nare en ongezonde luchtjes voor veel minder verzuim onder uw personeel. Sterker nog: de frisse lucht zorgt er zelfs voor dat ze nog beter hun werk gaan doen. Daarnaast is een kwalitatief goede motor ook financieel aantrekkelijk. Ze zijn namelijk energiezuinig en helpen u te besparen op onderhoud en schoonmaak.

Kies voor de beste kwaliteit afzuigmotor

Een afzuigmotor vormt het hart van een ventilatiesysteem. Zeker wanneer u in de horeca werkt moet deze van zeer hoge kwaliteit zijn. Tegelijkertijd wilt u niet dat dit uw bedrijf veel geld kost. Kies daarom altijd voor een goed merk met een lange levensduur. Hierdoor kunt u nog lange tijd van uw investering genieten. Om u hierbij te helpen, biedt Medtrading horeca afzuigmotoren van A-merken aan, zoals: Torin, Chaysol en Rosenberg.

Torin-Sifan afzuigmotor: speciaal voor de horeca

Makkelijk, krachtig en stil. Met deze drie woorden vat je de horeca afzuigmotoren van  Torin Sifan perfect samen. De ventilatoren van dit merk zijn in de eerste plaats een makkelijke aanschaf. Ze passen namelijk op vrijwel iedere afzuigkap uit het bedrijfsleven. Zo kunt u ervan uitgaan dat u uit een ruim aanbod aan afzuigmotoren kunt kiezen. Wanneer u plotseling op zoek moet naar een vervangend model is dat wel zo fijn.

In de meest ideale situatie voert een horeca afzuigmotor vervuilde lucht direct af. Toch krijgt niet elk merk dit voor elkaar. De modellen van Torin-Sifan zijn gelukkig stuk voor stuk voorzien van een krachtige motor. Handig, want hiermee voorziet u uw personeel niet alleen van een schone, maar ook een veilige werkplek. Tenslotte kunt u een afzuigmotor van Torin-Sifan in iedere horecagelegenheid plaatsen. Want geluid? Dat maken ze nagenoeg niet.

Chaysol afzuigmotor: voor kwaliteit in de horeca

Chaysol is één van Europa’s leidende fabrikanten op het gebied van ventilatoren en horeca afzuigmotoren. Met recht, want het bedrijf heeft kwaliteit zeker hoog in het vaandel staan. Zo werken ze met eigen huisingenieurs samen en hebben ze hoogopgeleid personeel in dienst. Ook doen ze nooit concessies op het gebied van kwaliteitsbewaking. Het zal u dan ook niet verbazen dat ze een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf zijn. Dit houdt in dat ze aan de hoogste kwaliteitsstandaard voldoen.

Rosenberg afzuigmotor: de voorloper

Rosenberg is met recht een trendsetter te noemen. Het bedrijf is namelijk één van de eerste leveranciers van kunststof ventilatoren. Deze materiaalkeuze is zeer interessant, omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Zo zijn de modellen van Rosenberg licht, hygiënisch en isoleren ze warmte en geluid. Een prima keuze voor de horeca, dus!

Over de kwaliteit hoeft u zich overigens geen zorgen te maken. Het Nederlandse bedrijf is – net zoals Chaysol – ISO 9001 gecertificeerd en een actief lid van de Vereniging voor Luchttechnische Apparaten (VLA). Daarnaast zijn ze van alle markten thuis. Zo focust het bedrijf zich bij de ontwikkeling van afzuigmotoren op horeca, ziekenhuizen, zwembaden, industrieën en scholen.

Uw afzuigmotor binnen 1 dag geleverd

Wanneer u op zoek bent naar een afzuigmotor voor uw horecagelegenheid, zit er meestal enige haast achter. Daarom levert Medtrading altijd binnen 24 uur. Bij ons bestelt u namelijk artikelen via onze webshop die op voorraad liggen. Deze zijn allemaal gecertificeerd, waardoor u te allen tijde van een gedegen afzuigmotor voor de horeca geniet.

Montage en onderhoud

Tijd is geld. Wij snappen daarom dat u alle zaken omtrent uw afzuigmotor zoveel mogelijk uitbesteedt. Denk bijvoorbeeld aan de montage. Onze installateurs berekenen, monteren en installeren uw afzuiginstallatie zonder enige moeite. En dat tegen scherpe tarieven, die u bij onze concurrent niet tegenkomt! Daarnaast kunt u ook een compleet servicepakket bij ons afnemen. Wij nemen dan de zorg voor het onderhoud op ons. Dat is weer gunstig voor de levensduur van uw apparaat.

Medtrading heeft een eigen montage en service afdeling en heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van horeca afzuiginstallties.

Laagste prijsgarantie

Dankzij groot inkopen/fabriceren en onze wereldwijde connecties kunnen wij de prijzen laag houden. Zo profiteert u van de laagste prijsgarantie, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit!

Schaf direct een horeca afzuigmotor aan!

Of u nu op zoek bent naar een horeca afzuigmotor van Torin, Chaysol of Rosenberg. U vindt ze stuk voor stuk bij Medtrading ! Bestel uw onderdeel direct in onze webshop. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Onze medewerkers sturen u graag de benodigde informatie toe. Bel naar 0418 – 56 11 53 of mail naar info@medtrading.nl. Met een goede horeca afzuigmotor draait uw bedrijf als een zonnetje!

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
Call Us
+31 (0) 418 56 11 53
× Whatsapp