+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

VENTILATOREN EN AFZUIGMOTOREN

MEDTRADING levert verschillende type ventilatoren/afzuigmotoren voor verschillende doeleinden. Zijn de capaciteit en druk bekend dan kunt u direct contact opnemen met de verkoopafdeling om een selectie te maken uit de grote gamma ventilatoren. Ook voor advies kunt u contact opnemen met een van de specialisten door te bellen naar 0418 56 11 53 of contact op te nemen via het contactformulier.

CENTRIFUGAAL SLAKKENHUIS VENTILATOREN (NORM AFZUIGMOTOREN)

Deze serie slakkenhuisventilatoren zijn de standaard normmotoren. Bij deze motoren draait de elektromotor niet mee met de schoepenwiel (de stator staat stil). De schoepen zijn altijd voorovergebogen.

ROSENBERG VENTILATOREN (BUITENPOOL AFZUIGMOTOREN

Voor horeca toepassingen is de buitenpool afzuigmotor de meest geschikte elektromotor. De elektromotor draait mee met de schoepenwiel. De motor wordt hierdoor optimaal gekoeld. Deze ventilatoren zijn leverbaar met voorovergebogen en achterovergebogen schoepen. Van debiet 85m3/h tot 31.000m3/h. Verkrijgbaar zowel in 230 als in 380 volt 3 fase. Ook leverbaar in EC gelijkstroom uitvoering.

ENERGIEZUINIGE HOGEDRUK AFZUIGMOTOREN MET ACHTEROVERGEBOGEN SCHOEPEN

Deze ventilatoren worden uitgebreid getest volgens 2016.ISO.5801. De ventilator bestaat uit het slakkenhuis, elektromotor, besturing (regeling 0 tot 10 volt) en de achterover gebogen waaier. Deze ventilator is niet te vergelijken met de standaard slakkenhuizen welke op de markt worden aangeboden. Deze ventilator is voorzien van de laatste techniek op het gebied van elektromotoren. De schoepen zijn altijd achterover gebogen, waardoor de motor vuilbestendig is. Met een software kunnen wij precies voor u analyseren wat de bedrijfskosten zullen zijn. Ook kunnen wij van te voren of ter plekke de toerental programmeren. De ventilatoren worden zowel ingebouwd in een standaard LBK zonder filtersectie als in LBK met filtersectie.

HOGEDRUK INBOUWMOTOR MET ACHTEROVER GEBOGEN SCHOEPEN

Deze energiezuinige hogedruk ventilator van Medtrading is een op zichzelf staande centrifugale ventilator serie en is uitgerust met energiezuinige EC-motor technologie en hoogwaardige elektronica tot aan 12 kW. Een ander groot voordeel van de serie is het volume tot aan 25.000 m3/h bij 1.050 Pa. Ideaal voor inbouw in luchtbehandelingskasten. Alle ventilatoren met meer dan 500 Watt zijn bestuurbaar met 0-10 V. Uitermate geschikt voor inbouw in luchtbehandelingskasten met veel weerstand.

HOGEDRUK AFZUIGMOTOREN MET ACHTEROVER GEBOGEN SCHOEPEN 60 TOT 120°

Bij deze ventilatoren zit de elektromotor buiten de luchtstroom. De schoepen zijn achterover gebogen en makkelijk te reinigen. De ventilatorunit is voorzien van een inspectiedeur voor inspectie en onderhoud. Aan de onderkant zit een vet-drain. De ventilator kan ingezet worden voor temperaturen tot (medium) 120°C.

HOGEDRUK AFZUIGMOTOREN MET ACHTEROVER GEBOGEN SCHOEPEN 60 TOT 80°

Bij deze ventilatoren zit de elektromotor buiten de luchtstroom. De schoepen zijn achterover gebogen en makkelijk te reinigen. De ventilatorunit is voorzien van een inspectiedeur voor inspectie en onderhoud. De panelen zijn dubbelwandig uitgevoerd met isolatie. Aan de onderkant zit een vet-drain. De ventilator kan ingezet worden voor temperaturen tot (medium) 80°C.

DAKVENTILATOREN

Speciaal voor afzuiging van vervuilde keukenlucht levert MEDTRADING speciale dakventilatoren. De naar achteren gebogen radiaalventilator zijn perfect voor afvoer van keukenlucht en kan makkelijk op het dak gemonteerd worden. Afhankelijk van de huidige situatie kan MEDTRADING op maat een dakopstand maken. De ventilatoren zijn leverbaar in zowel horizontaal als verticaal uitblazend. De verticaal uitblazende motoren zijn qua geluidsafgifte gunstiger dan bij de horizontale uitblazende dakventilatoren. De ventilatoren zijn toepasbaar voor verkoopwagens, bedrijfsruimtes, restaurants etc…

ROOKGASVENTILATOREN

Speciaal voor rookgasafvoer van pizzaovens en bakkerijovens levert MEDTRADING deze rookgasventilatoren. De ventilator is geschikt voor temperatuur van -18 tot +200°C

MUURVENTILATOREN

Deze stijlvolle muur-/raamventilator is Ideale toe te passen voor mechanische ventilatie in de horeca of als luchtcompensatie in de horeca keuken. Voordeel van dit systeem: makkelijk te installeren, uit voorraad leverbaar, stille werking. MEDTRADING kan precies voor uw uitrekenen welke capaciteit in uw situatie van toepassing is.

BUISVENTILATOREN

De buisventilatoren van Medtrading worden toegepast voor ventilatie en luchtverversing van ruimten. Deze ventilatoren zijn leverbaar met kunststof of metalen waaier, de schoepen zijn naar achteren gebogen, voorzien ingebouwde thermische beveiliging en klemmenkast. De ventilatoren zijn leverbaar in AC of EC geïntegreerde elektronica.

CENTRIFUGALE HORECA VENTILATOREN

Deze serie centrifugaal slakkenhuisventilatoren worden toegepast in situaties waarbij het noodzakelijk is dat de elektromotor buiten de luchtstroom zit. Deze serie is tevens ook leverbaar in ATEX uitvoering.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
Call Us
+31 (0) 418 56 11 53
× Whatsapp