+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

HORECA AFZUIGMOTOREN EN VENTILATOREN

MEDTRADING levert verschillende type ventilatoren/afzuigmotoren voor verschillende doeleinden. Zijn de capaciteit en druk bekend dan kunt u direct contact opnemen met de verkoopafdeling om een selectie te maken uit de grote gamma ventilatoren. Ook voor advies kunt u contact opnemen met een van de specialisten door te bellen naar 0418 56 11 53 of contact op te nemen via het contactformulier.

MEDFAN TRILLINGSVRIJE CENTRIFUGAAL HORECA  VENTILATOREN

Ons eigen merk cenrifugaal ventilatoren is specifiek ontwikkeld voor toepassing in de horeca. Alle afzuigmotoren zijn voorzien van kogellagers (klasse C) met voorgeperste vetsmering voor de gehele levensduur van het lager. De horeca ventilatoren zijn aan beide zijden trillingsvrij opgehangen in rubbers waardoor eventuele trillingen niet worden doorgegeven aan de behuizing of geurfilterkast waarin de horeca ventilator is gemonteerd.

Bekijk ons aanbod Medfan horeca afzuigmotoren

TORIN SIFAN CENTRIFUGAAL HORECA SLAKKENHUIS VENTILATOREN

Deze serie slakkenhuisventilatoren zijn de standaard normmotoren. Bij deze motoren draait de elektromotor niet mee met de schoepenwiel (de stator staat stil). De schoepen zijn altijd voorovergebogen.

Bekijk ons aanbod Torin Sifan horeca afzuigmotoren

ROSENBERG VENTILATOREN (BUITENPOOL AFZUIGMOTOREN

Voor horeca toepassingen is de buitenpool afzuigmotor de meest geschikte elektromotor. De elektromotor draait mee met de schoepenwiel. De motor wordt hierdoor optimaal gekoeld. Deze ventilatoren zijn leverbaar met voorovergebogen en achterovergebogen schoepen. Van debiet 85m3/h tot 31.000m3/h. Verkrijgbaar zowel in 230 als in 380 volt 3 fase. Ook leverbaar in EC gelijkstroom uitvoering.

Bekijk hier ons aanbod Rosenberg horeca afzuigmotoren

ROTODYNE HORECA VENTILATOREN

Rotodyne Asselbergs is gevestigd in Nederland en produceert horeca ventilatoren van hoge kwaliteit. Al meer dan 150 jaar ontwerpen en produceert deze Nederlandse fabrikant hoogwaardige ventilatoren voor toepassingen in de horeca en industrie. Medtrading levert Rotodyne horeca ventilatoren direct uit voorraad. Tevens verzorgt Medtrading desgewenst de installatie en adviseert u bij de aanschaf van de juiste afzuigmotor en mogelijkheden voor reparatie en onderhoud.

 

Bekijk hier ons aanbod Rotodyne horeca ventilatoren

ENERGIEZUINIGE HOGEDRUK AFZUIGMOTOREN MET ACHTEROVERGEBOGEN SCHOEPEN

Deze ventilatoren worden uitgebreid getest volgens 2016.ISO.5801. De ventilator bestaat uit het slakkenhuis, elektromotor, besturing (regeling 0 tot 10 volt) en de achterover gebogen waaier. Deze ventilator is niet te vergelijken met de standaard slakkenhuizen welke op de markt worden aangeboden. Deze ventilator is voorzien van de laatste techniek op het gebied van elektromotoren. De schoepen zijn altijd achterover gebogen, waardoor de motor vuilbestendig is. Met een software kunnen wij precies voor u analyseren wat de bedrijfskosten zullen zijn. Ook kunnen wij van te voren of ter plekke de toerental programmeren. De ventilatoren worden zowel ingebouwd in een standaard LBK zonder filtersectie als in LBK met filtersectie.

HOGEDRUK INBOUWMOTOR MET ACHTEROVER GEBOGEN SCHOEPEN

Deze energiezuinige hogedruk ventilator van Medtrading is een op zichzelf staande centrifugale ventilator serie en is uitgerust met energiezuinige EC-motor technologie en hoogwaardige elektronica tot aan 12 kW. Een ander groot voordeel van de serie is het volume tot aan 25.000 m3/h bij 1.050 Pa. Ideaal voor inbouw in luchtbehandelingskasten. Alle ventilatoren met meer dan 500 Watt zijn bestuurbaar met 0-10 V. Uitermate geschikt voor inbouw in luchtbehandelingskasten met veel weerstand.

HOGEDRUK AFZUIGMOTOREN MET ACHTEROVER GEBOGEN SCHOEPEN 60 TOT 120°

Bij deze ventilatoren zit de elektromotor buiten de luchtstroom. De schoepen zijn achterover gebogen en makkelijk te reinigen. De ventilatorunit is voorzien van een inspectiedeur voor inspectie en onderhoud. Aan de onderkant zit een vet-drain. De ventilator kan ingezet worden voor temperaturen tot (medium) 120°C.

HOGEDRUK AFZUIGMOTOREN MET ACHTEROVER GEBOGEN SCHOEPEN 60 TOT 80°

Bij deze ventilatoren zit de elektromotor buiten de luchtstroom. De schoepen zijn achterover gebogen en makkelijk te reinigen. De ventilatorunit is voorzien van een inspectiedeur voor inspectie en onderhoud. De panelen zijn dubbelwandig uitgevoerd met isolatie. Aan de onderkant zit een vet-drain. De ventilator kan ingezet worden voor temperaturen tot (medium) 80°C.

DAKVENTILATOREN

Speciaal voor afzuiging van vervuilde keukenlucht levert MEDTRADING speciale dakventilatoren. De naar achteren gebogen radiaalventilator zijn perfect voor afvoer van keukenlucht en kan makkelijk op het dak gemonteerd worden. Afhankelijk van de huidige situatie kan MEDTRADING op maat een dakopstand maken. De ventilatoren zijn leverbaar in zowel horizontaal als verticaal uitblazend. De verticaal uitblazende motoren zijn qua geluidsafgifte gunstiger dan bij de horizontale uitblazende dakventilatoren. De ventilatoren zijn toepasbaar voor verkoopwagens, bedrijfsruimtes, restaurants etc…

ROOKGASVENTILATOREN

Speciaal voor rookgasafvoer van pizzaovens en bakkerijovens levert MEDTRADING deze rookgasventilatoren. De ventilator is geschikt voor temperatuur van -18 tot +200°C

MUURVENTILATOREN

Deze stijlvolle muur-/raamventilator is Ideale toe te passen voor mechanische ventilatie in de horeca of als luchtcompensatie in de horeca keuken. Voordeel van dit systeem: makkelijk te installeren, uit voorraad leverbaar, stille werking. MEDTRADING kan precies voor uw uitrekenen welke capaciteit in uw situatie van toepassing is.

BUISVENTILATOREN

De buisventilatoren van Medtrading worden toegepast voor ventilatie en luchtverversing van ruimten. Deze ventilatoren zijn leverbaar met kunststof of metalen waaier, de schoepen zijn naar achteren gebogen, voorzien ingebouwde thermische beveiliging en klemmenkast. De ventilatoren zijn leverbaar in AC of EC geïntegreerde elektronica.

CENTRIFUGALE HORECA VENTILATOREN

Deze serie centrifugaal slakkenhuisventilatoren worden toegepast in situaties waarbij het noodzakelijk is dat de elektromotor buiten de luchtstroom zit. Deze serie is tevens ook leverbaar in ATEX uitvoering.

Afzuigmotor voor de horeca

Een horeca afzuigmotor is onmisbaar voor uw ventilatiesysteem. MEDTRADING heeft de juiste producten voor uw horecaonderneming in huis. Wij leveren namelijk verschillende afzuigmotoren, afzuigboxen en afzuigkappen voor de horeca. MEDTRADING levert vrijwel ieder onderdeel direct uit voorraad binnen 24 uur. Bekijk hierboven ons aanbod en bestel het gewenste product in onze speciale webshop.

MEDTRADING wordt door horecaklanten als beste beoordeeld vanwege onze specifieke productkennis, onze grote voorraden, diversiteit aan duurzame en energiezuinige producten, eigen montage en onderhoud, scherpe prijs en hoogwaardige kwaliteit. Een goedkope horeca afzuigmotor kopen doet u dus bij MEDTRADING.

 

De voordelen van een horeca afzuigmotor

Kiest u voor de juiste krachtige horeca afzuigmotor, dan heeft dat veel voordelen voor uw horecaonderneming. In de eerste plaats zorgt de afvoer van nare en ongezonde luchtjes voor veel minder verzuim onder uw personeel. Sterker nog: de frisse lucht zorgt ervoor dat uw werknemers nog beter gaan presteren.

Daarnaast is een kwalitatief goede motor ook financieel aantrekkelijk. Onze producten zijn namelijk energiezuinig en helpen u te besparen op onderhoud en schoonmaak.

De beste afzuigmotoren van A-merken

Een afzuigmotor vormt het hart van een ventilatiesysteem. Zeker wanneer u in de horeca werkt, moet deze afzuigmotor van zeer hoge kwaliteit zijn. Tegelijkertijd wilt u niet dat dit uw bedrijf veel geld kost. Kies daarom altijd voor een goed merk met een lange levensduur. Hierdoor kunt u nog lange tijd van uw investering genieten.

Om u hierbij te helpen, biedt MEDTRADING horeca afzuigmotoren van A-merken aan, zoals: Rosenberg ventilatoren, Fishbach ventilatoren en EBM papst ventilatoren.

Torin Sifan afzuigmotor: past op vrijwel iedere afzuigkap

Makkelijk, krachtig en stil. Met deze drie woorden vat u de horeca afzuigmotoren van Torin Sifan perfect samen. De ventilatoren van Torin zijn een makkelijke aanschaf. Een Torin afzuigmotor past namelijk op vrijwel iedere afzuigkap uit het bedrijfsleven. Zo kunt u ervan uitgaan dat u bij Torin uit een ruim aanbod aan afzuigmotoren kunt kiezen. Wanneer u plotseling op zoek moet naar een vervangend model is dat wel zo fijn.

In de meest ideale situatie voert een horeca afzuigmotor vervuilde lucht direct af. Toch krijgt niet elk merk dit voor elkaar: Torin wel. De modellen van Torin Sifan zijn stuk voor stuk voorzien van een krachtige motor. Handig, want hiermee voorziet u uw personeel niet alleen van een schone, maar ook van een veilige werkplek.

Tenslotte kunt u een afzuigmotor van Torin Sifan in iedere horecagelegenheid plaatsen. Want geluid maakt een Torin afzuigmotor nagenoeg niet.

Chaysol afzuigmotor: bewaakt de kwaliteit

Chaysol is één van Europa’s leidende fabrikanten op het gebied van ventilatoren en horeca afzuigmotoren. Met recht, want het bedrijf heeft kwaliteit zeker hoog in het vaandel staan. Zo werkt Chaysol met eigen huisingenieurs samen en heeft het hoogopgeleid personeel in dienst.

Ook doen ze nooit concessies op het gebied van kwaliteitsbewaking. Het zal u dan ook niet verbazen dat Chaysol een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf is. Dit houdt in dat Chaysol aan de hoogste kwaliteitsstandaard voldoen.

Rosenberg afzuigmotor: de voorloper

Rosenberg is met recht een trendsetter te noemen. Het bedrijf is namelijk één van de eerste leveranciers van kunststof ventilatoren. Deze materiaalkeuze is zeer interessant, omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Zo zijn de modellen van Rosenberg licht, hygiënisch en isoleren de producten warmte en geluid. Dus een afzuigmotor van Rosenberg is prima keuze voor de horeca.

Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Het Nederlandse bedrijf is – net zoals Chaysol – ISO 9001 gecertificeerd en een actief lid van de Vereniging voor Luchttechnische Apparaten (VLA). Daarnaast zijn ze van alle markten thuis. Zo focust het bedrijf zich bij de ontwikkeling van afzuigmotoren op horeca, ziekenhuizen, zwembaden, industrieën en scholen.

Uw horeca afzuigmotor binnen 1 dag geleverd

Wanneer u op zoek bent naar een afzuigmotor voor uw horecagelegenheid, zit er meestal enige haast achter. Daarom levert MEDTRADING altijd binnen 24 uur. Bij ons bestelt u namelijk artikelen via onze webshop die op voorraad liggen. Deze zijn allemaal gecertificeerd. Waardoor u te allen tijde van een gedegen afzuigmotor voor de horeca geniet.

Berekenen, monteren en installeren

Wij snappen dat u alle zaken omtrent uw afzuigmotor zoveel mogelijk wilt uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan de montage. Onze installateurs berekenen, monteren en installeren uw afzuiginstallatie zonder enige moeite. En dat tegen scherpe prijzen, die u bij onze concurrenten niet tegenkomt.

Neem een compleet servicepakket af

Daarnaast kunt u ook een compleet servicepakket bij ons afnemen. Wij nemen dan de zorg voor het onderhoud op ons. Dat is weer gunstig voor de levensduur van uw apparaat. MEDTRADING heeft een eigen montage- en serviceafdeling en heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van horeca afzuiginstallaties.

Gegarandeerd de laagste prijs

Dankzij groot inkopen/fabriceren en onze wereldwijde connecties kunnen wij de prijzen laag houden. Zo profiteert u van de laagste prijsgarantie, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar de prijzen van onze horeca afzuigmotoren? Neem dan een kijkje in onze webshop. Hier vindt u niet alleen een horeca afzuigmotor, ook bestelt u hier een afzuigbox of afzuigkap van RVS.

Schaf direct een horeca afzuigmotor aan!

Of u nu op zoek bent naar een horeca afzuigmotor, afzuigbox of afzuigkap van Torin, Chaysol of Rosenberg. U vindt ze stuk voor stuk bij MEDTRADING. Bestel uw gewenste onderdeel direct in onze webshop. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Onze medewerkers sturen u graag de benodigde informatie toe.

Bel naar 0418 – 56 11 53 of mail naar info@medtrading.nl. Met een goede horeca afzuigmotor draait uw restaurant of café als een zonnetje!

Advies of informatie nodig? vul onderstaand formulier in

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Adres

  Postcode

  Plaatsnaam

  Onderwerp

  Opmerking

  Bijlage (om aanvraag te bespoedigen)

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Visit Us
  MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
  E-mail Us
  info@medtrading.nl
  × Whatsapp