+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

AFZUIGKAPFILTERS, ZAKKENFILTERS, FILTERS EN KOOLSTOFFILTERS

MEDTRADING levert verschillende soorten en maten filters voor toepassingen in de horeca. Zowel RVS filters voor afzuigkappen als zakkenfilters en koolstoffilters voor geurfilterkasten. Sinds 2014 bieden wij ook luchtmeting en koolanalyses aan. Hiermee kunnen wij meten welke concentratie componenten aanwezig zijn in de luchtstroom. De uitkomst hiervan wordt in een rapport samengevat en terug gekoppeld naar de klant.

ZAKKENFILTERS VOOR GEURFILTERKAST

De zakkenfilters worden vervaardigd met een synthetisch-filtermedium en een sterk metalen kader. De filters voldoen aan de hoge gestelde filterklasse norm EURO.EN779. Voor advies kunt u zich wenden bij onze specialisten op gebied van luchtbehandeling

ACTIEF KOOLSTOFFILTERS VOOR GEURFILTERKAST

MEDTRADING levert o.a. koolstoffilter cilinders en cassettes voor geurfilterkasten en overige luchtbehandelingskasten. De cilinders zijn gevuld met de beste koolsoort zodat een langere levensduur behaald kan worden. De cilinders zijn leverbaar in verschillende maten, samenstelling en klasse. Zowel actief kool als geïmpregneerde kool ligt standaard op voorraad.

MEDTRADING heeft veel kennis van actieve kool. Sinds 2014 bieden wij luchtmeting en koolanalyses aan. Hiermee kunnen wij meten welke concentratie componenten aanwezig zijn in de luchtstroom. De uitkomst hiervan wordt in een rapport samengevat en terug gekoppeld naar de klant.

AFZUIGKAPFILTERS

Speciaal voor de horeca branche levert MEDTRADING RVS lamellenfilters en strekmetaalfilters. De afzuigkapfilters zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. De meest gangbare filtersoort zijn de lamellenfilters afmeting: 480*450*25mm en 495*495*25mm.

VOORFILTER VOOR GEURFILTERKAST

Deze voorfilter wordt gebruikt voor het afvangen van groffe vuildelen en vet. Wij leveren deze filters in gegalvaniseerd staal en RVS uitvoering. De filters worden vaak gebruikt als vet en druppelafscheider voor luchtbehandelinginstallaties zoals een geurfilterkast of een filterinstallatie.Deze filters hebben een G2 filterklassen. Ook leverbaar in niet standaard afmetingen.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp