+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

GEURFILTERKASTEN HORECA

GEURFILTERINSTALLATIES HORECA

Bent u op zoek naar geurfilterkasten voor de horeca? Als het om geurreductie in een horecagelegenheid gaat dan bent u bij Medtrading aan het juiste adres. Medtrading berekent en ontwerpt geurfilterkasten/geurfilterinstallaties voor de horeca branche en industrie. Onze geurfilterinstallatie voldoet aan de Luka en de Eurovent richtlijnen. Bij levering van de geurfilterinstallatie ontvangt u hiervan de benodigde certificaten en berekeningen op papier. Indien gewenst kunt u het onderhoud uitbesteden aan Medtrading .

Naast geurfilterkasten voor de horeca leveren we meer afzuiginstallaties, waaronder afzuigkappen en ontgeuringsinstallaties.

BEKIJK ONS AANBOD HORECA GEURFILTERKASTEN

De geurfilterkasten voor de horeca zijn geschikt voor afzuiging, filtering en ontgeuring van baklucht. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen afzuiginstallaties als afzuigkappen en geurfilterkasten. Zo produceren wij een geurfilterkast op maat, voor elke toepassing hebben wij een oplossing. Ondanks de toepassing van een geurfilterinstallatie zullen er altijd geurtjes uit de afzuiginstallatie blijven komen die voor hinder kunnen zorgen. Een exacte doelmatigheid is nooit van te voren te garanderen of te voorspellen. Bekijk hieronder ons aanbod horeca geurfilterkasten.

Geurfilterkast horeca

GEURFILTERKASTEN VOOR HORECA GROOTKEUKENS

Onze geurfilterkasten voor de horeca hebben zich al in vele restaurants ruim bewezen. Zowel kleine horeca zaken (bijvoorbeeld cafetaria’s en broodjeszaken) als horeca grootkeukens hebben onze hulp ingeroepen. In deze horeca zaken staan onze geurfilterkasten uitstekend hun werk te doen. Deze geurfilterkast voor de horeca heeft een beproeft systeem, voorzien van een direct aangedreven ventilator, actief koolstoffilters en vetvangfilters. Dit systeem rekent voor circa 75% af met vet, rook en geuren. De omkasting kan geleverd worden uit hoogwaardig Aluminium ALMg3 of gegalvaniseerd staal.

De geurfilterinstallatie kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, plasma filters, G2 filters, roofpootjes, drukverschilmeter, verticale of horizontale uitblaaskap.

Geurfilterkast horeca verkoopwagen

GEURFILTERKASTEN VOOR DE VERKOOPWAGEN

Dit systeem is speciaal ontworpen voor mobiele verkoopwagens. De geurfilterkast is een beproeft systeem, voorzien van een direct aangedreven ventilator, actief koolstoffilters, vetvangfilters en verticale uitblaas met gaas. Het systeem is zo ontworpen dat de filters ten alle tijden in frame blijven zitten. De uitblaas van lucht gaat verticaal zodat de klanten en omliggende geen last van ondervinden. Dit systeem rekent voor circa 60-90% af met vet en geuren. Er zullen altijd geurtjes uit de afzuiginstallatie blijven komen die voor hinder kunnen zorgen. Een exacte doelmatigheid is nooit van te voren te garanderen of te voorspellen. De omkasting kan geleverd worden uit hoogwaardig Aluminium ALMg3 of gegalvaniseerd staal. Wij adviseren i.v.m. het gewicht en erosiebestendigheid de aluminium kwaliteit ALMg3.

Ook dit systeem kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, drukverschilmeter, plasma filters en G2 filters.

Geurfilterkast horeca barbecue restaurants

GEURFILTERKASTEN VOOR BARBEQUE RESTAURANTS

Deze horeca geurfilterkasten zijn uitermate geschikt voor barbecue restaurants. De ontgeuringsinstallatie is een beproeft systeem, voorzien van een direct aangedreven ventilator, actief koolstoffilters, RVS voorfilters, plasma filters en vetvangfilters. Dit systeem rekent voor circa 60-90% af met vet, rook en geuren. Er zullen altijd geurtjes uit de afzuiginstallatie blijven komen die voor hinder kunnen zorgen. Een exacte doelmatigheid is nooit van te voren te garanderen of te voorspellen. De omkasting kan geleverd worden uit hoogwaardig Aluminium ALMg3 of gegalvaniseerd staal.

Dit systeem kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, drukverschilmeter, roofpootjes, verticale uitblaaskap.

Geurfilterkast horeca aziatische restaurants

GEURFILTERKASTEN VOOR AZIATISCHE RESTAURANTS

Speciaal voor Aziatische restaurants heeft Medtrading horeca geurfilterkasten ontworpen met hoogwaardige filtersectie in combinatie met een energiezuinige EC gelijkstroom ventilator. Doordat de weerstand in de filters aanzienlijk kan toenemen, wordt er rekening gehouden met minimaal 570Pa (beginweerstand). Zodat de maximale levensduur van de filters wordt benut en de afzuiging niet afneemt.

De omkasting kan geleverd worden uit hoogwaardig Aluminium ALMg3 of gegalvaniseerd staal. Dit systeem kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, plasma filters, G2 filters, roofpootjes, drukverschilmeter, verticale of horizontale uitblaaskap.

ESP ELECTROSTATISCHE FILTERS

Dit systeem rekent voor circa 60-90% af met vet en rook. Er zullen altijd geurtjes uit de afzuiginstallatie blijven komen die voor hinder kunnen zorgen. Een exacte doelmatigheid is nooit van te voren te garanderen of te voorspellenBovendien verhindert dit systeem het dichtslibben van het afzuigkanaal met vet, reduceert daardoor het brandgevaar en waarborgt een langere levensduur van de afzuigmotor.Dit systeem kan tussen het kanaal gemonteerd worden of ingebouwd worden in een luchtbehandelingskast.

Bekijk ons totale aanbod ESP electrostatische filters

Ozon installatie voor horeca

OZON INSTALLATIE VOOR HORECA

Ozon is een zeer schone techniek. Bij deze manier van ontgeuring wordt een ozon-systeem toegepast. Ozon is een gas welke werkt door middel van oxidatie. Ozon is een “super oxide”, dat bestaat uit 3 zuurstof atomen. Het ozon molecuul wil graag haar extra zuurstof atoom kwijt. Hierdoor reageert het extra zuurstof atoom met de organische verbindingen in het afgas als geur en vet met als resultaat dat na de reactie er enkel zuiver zuurstof overblijft: O3 > O2 + O. De restant ozon die niet reageert met het afgas, zal na verloop van tijd vanzelf vervallen in zuurstof. Combinatie Ozon en Koolstoffilterkast is een prima combinatie om 60-90% ontgeuring voor een horeca keuken te realiseren. Er zullen altijd geurtjes uit de afzuiginstallatie blijven komen die voor hinder kunnen zorgen. Een exacte doelmatigheid is nooit van te voren te garanderen of te voorspellen

Dit systeem kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, plasma filters, G2 filters, roofpootjes, drukverschilmeter, verticale of horizontale uitblaaskap.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp