+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

GEURFILTERKASTEN HORECA

GEURFILTERINSTALLATIES HORECA

Als het om geurreductie in een horecagelegenheid gaat dan bent u bij Medtrading aan het juiste adres. Medtrading berekent en ontwerpt geurfilterkasten/geurfilterinstallaties voor de horeca branche en industrie. Onze geurfilterinstallatie voldoet aan de Luka en de Eurovent richtlijnen. Bij levering van de geurfilterinstallatie ontvangt u hiervan de benodigde certificaten en berekeningen op papier. Indien gewenst kunt u het onderhoud uitbesteden aan Medtrading .

Lees meer

GEURFILTERKASTEN VOOR HORECA GROOTKEUKENS

Dit systeem heeft zich al in vele restaurants bewezen. De geurfilterkast is een beproeft systeem, voorzien van een direct aangedreven ventilator, actief koolstoffilters en vetvangfilters. Dit systeem rekent voor circa 75% af met vet, rook en geuren. De omkasting kan geleverd worden uit hoogwaardig Aluminium ALMg3 of gegalvaniseerd staal.

Dit systeem kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, plasma filters, G2 filters, roofpootjes, drukverschilmeter, verticale of horizontale uitblaaskap.

GEURFILTERKASTEN VOOR DE VERKOOPWAGEN

Dit systeem is speciaal ontworpen voor mobiele verkoopwagens. De geurfilterkast is een beproeft systeem, voorzien van een direct aangedreven ventilator, actief koolstoffilters, vetvangfilters en verticale uitblaas met gaas. Het systeem is zo ontworpen dat de filters ten alle tijden in frame blijven zitten. De uitblaas van lucht gaat verticaal zodat de klanten en omliggende geen last van ondervinden. Dit systeem rekent voor circa 75% af met vet en geuren. De omkasting kan geleverd worden uit hoogwaardig Aluminium ALMg3 of gegalvaniseerd staal. Wij adviseren i.v.m. het gewicht en erosiebestendigheid de aluminium kwaliteit ALMg3.

Ook dit systeem kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, drukverschilmeter, plasma filters en G2 filters.

GEURFILTERKASTEN VOOR BARBEQUE RESTAURANTS

Dit systeem heeft zich al in vele barbecue restaurants bewezen. Deze ontgeuringsinstallatie is een beproeft systeem, voorzien van een direct aangedreven ventilator, actief koolstoffilters, RVS voorfilters, plasma filters en vetvangfilters. Dit systeem rekent voor circa 75-80% af met vet, rook en geuren. De omkasting kan geleverd worden uit hoogwaardig Aluminium ALMg3 of gegalvaniseerd staal.

Dit systeem kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, drukverschilmeter, roofpootjes, verticale uitblaaskap

GEURFILTERKASTEN VOOR AZIATISCHE RESTAURANTS

Speciaal voor Aziatische restaurants heeft MEDTRADING een geurfilterkast ontworpen met hoogwaardige filtersectie in combinatie met een energiezuinige EC gelijkstroom ventilator. Doordat de weerstand in de filters aanzienlijk kan toenemen wordt er rekening gehouden met minimaal 570Pa (beginweerstand) zodat de maximale levensduur van de filters wordt benut en de afzuiging niet afneemt. De omkasting kan geleverd worden uit hoogwaardig Aluminium ALMg3 of gegalvaniseerd staal. Dit systeem kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, plasma filters, G2 filters, roofpootjes, drukverschilmeter, verticale of horizontale uitblaaskap.

ELECTROSTATISCHE FILTER

Dit systeem rekent voor circa 75% af met vet en rook. Bovendien verhindert dit systeem het dichtslibben van het afzuigkanaal met vet, reduceert daardoor het brandgevaar en waarborgt een langere levensduur van de afzuigmotor.Dit systeem kan tussen het kanaal gemonteerd worden of ingebouwd worden in een luchtbehandelingskast.

OZON INSTALLATIE VOOR HORECA

Ozon is een zeer schone techniek. Bij deze manier van ontgeuring wordt een ozon-systeem toegepast. Ozon is een gas welke werkt door middel van oxidatie. Ozon is een “super oxide”, dat bestaat uit 3 zuurstof atomen. Het ozon molecuul wil graag haar extra zuurstof atoom kwijt. Hierdoor reageert het extra zuurstof atoom met de organische verbindingen in het afgas als geur en vet met als resultaat dat na de reactie er enkel zuiver zuurstof overblijft: O3 > O2 + O. De restant ozon die niet reageert met het afgas, zal na verloop van tijd vanzelf vervallen in zuurstof. Combinatie Ozon en Koolstoffilterkast is een prima combinatie om 85-90% ontgeuring voor een horeca keuken te realiseren.

Dit systeem kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, plasma filters, G2 filters, roofpootjes, drukverschilmeter, verticale of horizontale uitblaaskap.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp