+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

VENTILATIE ALS EXTRA MAATREGEL

Onze ventilatiesystemen zorgen voor voldoende verse lucht en voldoen aan de actuele COVID maatregelen

GOEDE VENTILATIE VAN BELANG ALS COVID MAATREGEL

Zoals door de overheid aangekondigd is voldoende frisse lucht een aanvullende adviesmaatregel om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Naast handen wassen, afstand houden en laten testen bij klachten is zorgen voor voldoende frisse lucht een van de basis maatregelen waar we allemaal vor kunnenzorgen. Voor alle horecaondernemingen maar ook voor bedrijfsgebouwen, waar mensen verblijven, inclusief binnensportlocaties, is het daarom te adviseren om het ventilatiesysteem te laten controleren, waarbij goed gekeken wordt naar de huidige eisen voor ventilatie (luchtverversing). Deze moet in alle gevallen voldoen aan het Bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen.

Vrijblijvend ventilatie advies

Medtrading is een ervaren ventilatiespecialist en voorziet u als ondernemer geheel vrijblijvend van een goed ventilatieadvies op maat. Onze ventilatiespecialist bekijkt samen met u of ruimtes die voor bepaalde activiteiten gebruikt worden hiervoor ook oorspronkelijk bedoeld waren en het ventilatiesysteem hiervoor geschikt is. Medtrading voert voor u deze inspecties uit en kan tevens de nodige aanpassingen aan het mechanische ventilatiesysteem voor u uitvoeren. Medtrading is specialist op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling en heeft ervaring in vrijwel iedere branche.

VENTILATIESYSTEMEN VOOR HORECA BEDRIJVEN

MEDTRADING brengt al jaren luchtbehandelingssystemen op de Nederlands markt conform de wettelijke eisen t.b.v. de mechanische ventilatie en de luchtcompensatie in de keuken. De toevoerinstallatie wordt te allen tijde voorzien van een op maat geselecteerde ventilator. Op klantspecificatie kan de luchtbehandelingskast uitgebreid worden met een filtersectie, verwarmingsbatterij, koelbatterij, coulissendemper (geluidsdemper) en isolatie. uiteraard voldoen onze systemen aan de actuele COVID-19 maatregelen.

Lees verder over ventilatie in de horeca.

VENTILATIESYSTEMEN VOOR SCHOLEN

Medtrading levert ventilatiesystemen voor toepassing specifiek voor scholen. Goed ventileren is op veel Nederlandse scholen een uitdaging. Om de ventilatie écht op orde te krijgen hebben veel scholen structurele maatregelen nodig. Medtrading kan vaak met simpele maatregelen aan de slag om de al aanwezige ventilatie in schoolgebouwen op korte termijn te verbeteren. Samen met wat aandacht voor het sanitair is het besmettingsrisico tot een minimum beperkt.

Lees verder over ventilatie op scholen.

VENTILATIESYSTEMEN VOOR KANTOORRUIMTES

Uit verschillende recente onderzoeken komt naar voren dat vooral ventilatie cruciaal is om coronabesmetting bij u op kantoor te voorkomen. Natuurkundigen en medisch onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam (UvA) hebben met  laserlichttechnieken ontdekt dat kleine hoestdruppeltjes minutenlang in de lucht kunnen blijven hangen, met name in niet of slecht geventileerde ruimtes. Door een goede ventilatie en het jusite ventilatiesysteem neemt de kans op besmetting met COVID-19 af en is beperkt tot een minimum.

Lees meer over ventilatiesystemen voor kantoorruimtes

VENTILATIESYSTEMEN VOOR SPORTSCHOLEN

Vanaf 1 juli zijn de deuren van de sportscholen weer geopend, maar hoe zit het eigenlijk met de ventilatiemaatregelen in de sportscholen? Een sportschoolbezoek moet natuurlijk wel veilig zijn. het RIVM heeft daarom een protocol opgesteld om mensen in een gecontroleerde en veilige omgeving weer te laten sporten en bewegen. Hierin staan ook de ventilatie eisen opgenomen, die voor sportscholen complex zijn. Tenminste als je geen expert bent zoals Medtrading. Laat je snel en vakkundig adviseren door onze ventilatiespecialist over de mogelijkheden en voorkom vervelende situaties die tot sluiting van de sportschool zouden kunnen leiden.

Lees meer over ventilatiesystemen voor sportscholen

CORONA PROOF VENTILATIE IN WACHTRUIMTES

Ondernemers en beheerders moeten kunnen aantonen dat er een goed functionerend ventilatiesysteem is volgens het Bouwbesluit. Bijvoorbeeld in horeca, kantoren, winkels en zorginstellingen. maar ook in wachtruimtes.

Een deskundig installatiebedrijf of een adviseur moet beoordelen of de ventilatie goed is. Ook moet er voldoende onderhoud aan het ventilatiesysteem, bijvoorbeeld aan de filters. uitgevoerd worden. Medtrading is uw partner als het gata om ventilatieystemen die moeten voldoen aan alle wetelijke eisen en maatregelen in n het kader van COVID-19

Lees meer over ventilatie in bedrijfs ruimtes en wachtruimtes

VENTILATIE IN MAGAZIJNEN EN INDUSTRIE

Ook in magazijnen en andere gebouwen waar bedrijfsprocessen wporden uitgevoerd is een goed hygiëneprotocol van belang. Medtrading adviseert conform de door het RIVM opgestelde richtlijnen.

Waar medewerkers van kantoor in veel gevallen makkelijk thuis kunnen werken, is dat voor de circa 600.000 mensen die werken in een van de 100.000 magazijnen of distributiecentra onmogelijk. Van de heftruckchauffeur die met volle pallets door het magazijn rijdt tot de orderpicker die online bestellingen klaarmaakt voor verzending, deze mensen zijn onmisbaar in de logistieke ketens.  Een virusuitbraak binnen deze bedrijven heeft enorme gevolgen voor het logistieke proces en de algehele bedrijfsvoering. Zorg daarom dat uw ventilatie op orde is en laat deze inspecteren door Medtrading.

Meer over ventilatie in magazijnen en productiegebouwen.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp