+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

Medtrading Luchtzuivering

Verwijdert stof, allergenen, bacteriën en virussen uit de binnenlucht

Overzicht Medtrading luchtreinigers met UVC

Succesvol getest door TNO, ECN, VITO

1) UVC-tube losse uitvoering

De UVC-TUBE-systemen zijn gebaseerd op effectieve UV-C-technologie en zijn de meest veilige en efficiënte keuze voor luchtzuivering. UV-C licht met een korte golflengte van 254 nanometer is ideaal voor microbiologische reiniging – mits veilig, schoon en krachtig genoeg toegepast. Micro-organismen zoals virussen en bacteriën worden door UVC licht gedood. Onderzoek toont aan dat UV-C-stralen 99,99% van de coronavirussen elimineren. De effectiviteit van UV-C wordt al sinds 1901 gebruikt voor watersterilisatie, maar ook voor luchtzuivering op medisch gebied. Door intelligente technologie, hoge veiligheidsnormen en de juiste UV-C-dosis te combineren, bereiken onze systemen een effectieve eliminatie van 99,99% van het SARS-CoV21-virus in slechts één doorgang. 

2) UVC-Tube installatie

Verlaagde plafonds worden vaak toegepast bij bedrijven, ziekenhuizen, scholen etc. Onze Clean Ceiling 75 units zijn gemakkelijk boven deze verlaagde plafonds te installeren,waarbij deze unit een standaard plafondtegel vervangt.

De luchtzuiveringsunit is geschikt voor endof-pipe filtratie: reiniging van geventileerde lucht voordat het de ruimte in gebracht wordt.

Optioneel kan dit systeem uigerust worden met een of meerdere gesloten ionisatie units en/of UV(C) units. Hiermee wordt de binnenlucht gezuiverd van 99% van alle aanwezige schadelijke stoffen zoals stof, fijn stof, pollen, schimels, bacteriën en virussen.

De collectoren (fijnstoffilters) bevinden zich in het uitblaasrooster en zijn gemakkelijk en snel te verwisselen.  Het uitblaasrooster neemt de plaats in van een standaard plafondrooster

× Whatsapp