+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

AFZUIGINSTALLATIES HORECA

MEDTRADING levert verschillende soorten en maten afzuiginstallaties voor de horeca. Geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. Alle boxen zijn standaard vervaardigd uit aluminium verzwaard profiel met daarin aluminium panelen. Op aanvraag kan de omkasting vervaardigd worden uit gegalvaniseerd staal. De box is voorzien van een inspectieluik ten behoeve van onderhoud en service. Het geheel wordt trillingsvrij en gedempt opgesteld. Uiteraard levert MEDTRADING ook maatwerk boxen.

AFZUIGBOX HORECA

Deze afzuigbox is geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. De afzuigbox is vervaardigd uit aluminium verzwaard profiel met daarin aluminium panelen. Op verzoek kan de omkasting uitgevoerd worden uit gegalvaniseerde stalen platen. Kleine ventilatoren worden aan het paneel opgehangen en grote ventilatoren worden geplaatst op trillingsvrije rubbers en flexibele uitblaasmond. De box is voorzien van een inspectieluik ten behoeve van onderhoud en service. Op verzoek kan de installatie uitgebreid worden met een werkschakelaar, filterunit, dakopstand en een uitblaaskap.

AFZUIGBOX HORECA MET PLAKPLAAT

Deze installatie is geschikt voor buitenopstelling. De afzuigbox kan geleverd worden met en zonder geluidsisolatie. De box wordt voorzien van een op maat geselecteerde afzuigmotor. Kleine ventilatoren worden aan het paneel opgehangen en grote ventilatoren worden geplaatst op trillingsvrije rubbers en flexibele uitblaasmond. De afzuigbox is standaard vervaardigd uit aluminium verzwaard profiel met daarin aluminium panelen. Op verzoek kan de kast uitgevoerd worden uit gegalvaniseerde stalen platen. De box is voorzien van een inspectieluik ten behoeve van onderhoud en service. Onderkant box dient als plakplaat met daarin een aansluitflens voor bevestiging van de afvoerbuis. Aan de uitblaaskant wordt een regenkap met gaas gemonteerd zodat er geen regenwater in de ventilator terecht komt.

SLAKKENHUISVENTILATOR (CENTRIFUGAAL)

Deze serie centrifugaal slakkenhuisventilatoren worden toegepast in situaties waarbij het noodzakelijk is dat de elektromotor buiten de luchtstroom zit. Deze serie is tevens ook leverbaar in ATEX uitvoering.

AFZUIGINSTALLATIE MET F7 VETFILTER

Deze afzuiginstallatie is voorzien van een vetvangfilter kwaliteit klasse F7 voor het filteren van verontreinigde keukenlucht. Deze installatie heeft als voordelen: minder vetaanslaag in de afvoerkanalen en afzuigmotor, waardoor een lange levensduur geragandeerd kan worden. Kostenbesparend, veilig en minder kans op brandgevaar.

GEURFILTERKASTEN VOOR HORECA GROOTKEUKEN

Dit systeem heeft zich al in vele restaurants bewezen. De geurfilterkast is een beproeft systeem, voorzien van een direct aangedreven ventilator, actief koolstoffilters en vetvangfilters. Dit systeem rekent voor circa 75% af met vet, rook en geuren. De omkasting kan geleverd worden uit hoogwaardig Aluminium ALMg3 of gegalvaniseerd staal.

Dit systeem kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, plasma filters, G2 filters, roofpootjes, drukverschilmeter, verticale of horizontale uitblaaskap.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
Call Us
+31 (0) 418 56 11 53
× Whatsapp