+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

HORECA AFZUIGING / AFZUIGINSTALLATIES

Horeca afzuiging en afzuiginstallaties

Medtrading levert verschillende soorten en maten afzuiginstallaties voor toepassing in de horeca. Geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling.

Al jarenlang is Medtrading dè expert en totaalleverancier voor alles op het gebied van horeca afzuiging en afzuiginstallaties. Alle producten zoals afzuigmotoren, afzuigboxen, geurfilterkasten, airconditioning, afzuigkappen en mechanische ventilatiesystemen voldoen aan de strenge eisen die gelden volgens de drank en horecawet. Naast het leveren van complete horeca afzuigisntallaties kunt u bij ons ook terecht voor zakkenfilters en koolstoffilters voor geurfilterkasten. Deze leveren we uit direct uit voorraad. Ook het leveren van de benodigde regelapparatuur,  kanaalwerk zoals spiromateriaal, buizen en bochten zijn voor bijna 90% uit voorraad leverbaar.

Alle horeca afzuigboxen zijn standaard vervaardigd uit aluminium verzwaard profiel met daarin aluminium panelen. Op aanvraag kan de omkasting vervaardigd worden uit gegalvaniseerd staal. De horeca afzuigboxen zijn voorzien van een inspectieluik voor periodiek onderhoud en service. De complete horeca afzuiginstallatie wordt trillingsvrij en gedempt opgesteld. Uiteraard levert Medtrading ook maatwerk horeca afzuiginstallaties.

AFZUIGING MET HORECA AFZUIGBOX

Deze horeca afzuigbox is geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. De afzuigbox is gemaakt van aluminium verzwaard profiel met daarin aluminium panelen. Op verzoek kan de omkasting uitgevoerd worden uit gegalvaniseerde stalen platen. Kleine horeca afzuigventilatoren worden aan het paneel opgehangen en grote horeca afzuigventilatoren worden geplaatst op trillingsvrije rubbers en flexibele uitblaasmond. De box is voorzien van een inspectieluik ten behoeve van onderhoud en service. Op verzoek kan de installatie uitgebreid worden met een werkschakelaar, filterunit, dakopstand en een uitblaaskap.

AFZUIGBOX HORECA MET PLAKPLAAT

Deze installatie is geschikt voor buitenopstelling. De afzuigbox kan geleverd worden met en zonder geluidsisolatie. De box wordt voorzien van een op maat geselecteerde afzuigmotor. Kleine ventilatoren worden aan het paneel opgehangen en grote ventilatoren worden geplaatst op trillingsvrije rubbers en flexibele uitblaasmond. De afzuigbox is standaard vervaardigd uit aluminium verzwaard profiel met daarin aluminium panelen. Op verzoek kan de kast uitgevoerd worden uit gegalvaniseerde stalen platen. De box is voorzien van een inspectieluik ten behoeve van onderhoud en service. Onderkant box dient als plakplaat met daarin een aansluitflens voor bevestiging van de afvoerbuis. Aan de uitblaaskant wordt een regenkap met gaas gemonteerd zodat er geen regenwater in de ventilator terecht komt.

HORECA SLAKKENHUISVENTILATOR (CENTRIFUGAAL)

Deze serie centrifugaal horeca slakkenhuisventilatoren worden toegepast in situaties waarbij het noodzakelijk is dat de elektromotor buiten de luchtstroom zit. Deze serie is tevens ook leverbaar in ATEX uitvoering.

HORECA AFZUIGINSTALLATIE MET F7 VETFILTER

Deze Horeca afzuiginstallatie is voorzien van een vetvangfilter kwaliteit klasse F7, voor het filteren van verontreinigde keukenlucht. Deze afzuiginstallatieinstallatie heeft als voordelen: minder vetaanslaag in de afvoerkanalen en afzuigmotor, waardoor een lange levensduur geragandeerd kan worden. Deze Horeca afzuiginstallatie is kostenbesparend, veilig en geeft minder kans op brandgevaar in uw horeca keuken.

GEURFILTERINSTALLATIE VOOR HORECA GROOTKEUKEN

Deze afzuiginstallatie heeft zich al in vele restaurants bewezen. De geurfilterkast is een beproeft systeem, voorzien van een direct aangedreven afzuigventilator, actief koolstoffilters en vetvangfilters. Dit complete horeca afzuigsysteem rekent voor circa 75% af met vet, rook en geuren. De omkasting kan geleverd worden uit hoogwaardig Aluminium ALMg3 of gegalvaniseerd staal.

Deze geurfilterinstallatie kan uitgebreid worden met ingebouwde coulissendempers (geluidsisolatie), paneelisolatie, plasma filters, G2 filters, roofpootjes, drukverschilmeter, verticale of horizontale uitblaaskap. 

Meer informatie over de mogelijkheden van een horeca geurfilterinstallatie voor uw horeca grootkeuken? neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp