+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

Bij stankoverlast kan de gemeente u verplichten een ontgeuringsinstallatie te laten installeren voor uw horeca afzuiginstallatie. Mogelijk heeft u  voor veel geld een afzuiginstallatie laten plaatsen, zonder ontgeuring. Bij controle kan de handhaver van de gemeente u alsnog verplichten om een doelmatige ontgeuringsinstallatie te laten plaatsen. Hierdoor maakt u veel meer kosten dan wanneer deze ontgeuringsinstallatie direct geplaatst werd.

Medtrading bekijkt iedere situatie vanuit het perspectief van jarenlange ervaring op het gebied van installatie en onderhoud aan horeca afzuiginstallaties. Wij kunnen u helpen een effectieve horeca afzuiginstallatie te realiseren, waarbij de kosten zo laag mogelijk blijven en die tebvens voldoet ana de wettelijke eissen.

Medtrading produceert en plaatst de ontgeuringsinstallaties op maat. Ook als er beperkingen zijn qua ruimte zien we altijd mogelijkhden om een juiste en efficiente horeca afzuiginstallatie te realiseren voor uw specifieke toepassing.

 

Stijgkanaal zonder ontgeuring

Stijgkanaal waarbij later een ontgeuringsinstallatie ertussen is geplaatst

Afzuiginstallatie laten nakijken

Wilt u er zeker van zijn dat uw horeca afzuiginstallatie voldoet aan de gestelde wettelijke normen en eisen. Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie. 

× Whatsapp