+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

Maatwerkoplossing afzuiging eilandafzuigkap BBQ

Een horeca onderneming gevestigd in Den Haag zocht al jarenlang naar een betere afzuiging van zijn eiland afzuigkap voor barbecue dampen. Medtrading bedacht een maatwerkoplossing, die voldoet aan de wettelijke eisen voor afzuiging in de horeca en aan de wensen van de klant.

 De uitdaging van dit probleem met de afzuiging van de eilandafzuigkap voor een barbecuetoepassing zat in een te smalle afvoerbuis, die bouwkundig was weggewerkt. Hierdoor was het vervangen door een bredere afvoerbuis niet mogelijk. Medtrading bedacht voor deze barbecue eilandafzuiging een oplossing op maat waardoor de afzuiging van deze BBQ eilandafzuigkap nu eindelijk goed is gaan werken. De afvoerbuis heeft nog steeds de originele diameter van  315mm.

Bent u ook op zoek naar een goede en betaalbare oplossing voor de afzuiging van een horeca toepassing zoals een barbecue of andere horeca keukenafzuiging. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor deskundig en vrijblijvend advies.

Bekijk de video hieronder om het resultaat te zien voor deze eiland BBQ dampafzuiging.

 

 

[et_pb_df_video_overlay use_post=”off” video_type=”youtube_vimeo” video_url=”https://youtu.be/uLMZ4jLC2lA” video_preview_image=”https://medtrading.nl/wp-content/uploads/2019/09/barbecue-afzuiginstallatie-op-maat.jpg” _builder_version=”3.27.4″ _i=”1″ _address=”0.0.0.1″][/et_pb_df_video_overlay]
× Whatsapp