+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl
Horeca ventilatie

Introductie

De horecabranche is een dynamische en uitdagende sector, waarin klanten steeds hogere eisen stellen aan de kwaliteit van hun ervaring. Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar essentieel is voor het succes van een horecabedrijf, is geurbeheersing. Dankzij innovatieve technologieën zoals SGCF en ESP ontgeuringssystemen, zijn we nu in staat om geuren beter af te vangen en te neutraliseren, wat resulteert in een aangenamere omgeving voor klanten en medewerkers. In dit blog gaan we in op de werking en toepassingen van deze systemen en bespreken we hoe Medtrading en de Omgevingsdienst samenwerken om bedrijven te helpen bij het oplossen van geurproblemen.

SGCF en ESP ontgeuringssystemen

SGCF en ESP (Electrostatic Precipitator) ontgeuringssystemen zijn geavanceerde technologieën die geuren effectief neutraliseren en afvangen. SGCF maakt gebruik van fotokatalytische oxidatie, waarbij schadelijke stoffen en geuren worden afgebroken door middel van ultraviolet licht en een katalysator, zoals titaandioxide. Dit resulteert in een geurloze en veilige omgeving voor klanten en medewerkers.

ESP, daarentegen, werkt met elektrostatische neerslag. In dit proces worden geurdeeltjes aangetrokken en gevangen door elektrostatische krachten, waardoor ze effectief uit de lucht worden verwijderd. Beide systemen kunnen afzonderlijk of in combinatie worden toegepast, afhankelijk van de specifieke behoeften van een horecabedrijf.

Samenwerking tussen Medtrading en de Omgevingsdienst

Om ervoor te zorgen dat horecabedrijven de best mogelijke oplossingen voor geurbeheersing krijgen, hebben Medtrading en de Omgevingsdienst de handen ineengeslagen. Beide partijen zijn bezig met het testen van alle beschikbare geurbeheersingstechnologieën in verschillende bedrijfsvoeringen. Hierdoor kan er beter advies worden gegeven aan horecaondernemers over welke technieken het meest effectief zijn voor hun specifieke situatie.

Deze samenwerking helpt bij het identificeren van de meest effectieve en efficiënte oplossingen voor geurproblemen en draagt bij aan het verbeteren van de leefbaarheid in de omgeving. Bovendien zorgt het voor een betere communicatie en samenwerking tussen de betrokken partijen, wat resulteert in snellere en betere besluitvorming.

Conclusie

De horecabranche is voortdurend in beweging en streeft naar het bieden van een optimale klantervaring. Met SGCF en ESP ontgeuringssystemen kunnen geuren beter worden afgevangen en beheerst, wat bijdraagt aan een aangenamere omgeving voor zowel klanten als medewerkers. Door de samenwerking tussen Medtrading en de Omgevingsdienst wordt er gewerkt aan het vinden van de meest effectieve oplossingen voor geurproblemen in de horeca. Dit zorgt voor een beter geïnformeerde en tevreden klant, wat uiteindelijk leidt tot een succesvollere horecabranche.

De toepassing van deze geavanceerde technologieën, zoals SGCF en ESP, in combinatie met de samenwerking tussen Medtrading en de Omgevingsdienst, toont aan dat de horecabranche serieus werk maakt van het aanpakken van geurproblemen. Hierdoor kunnen horecaondernemers zich concentreren op het bieden van een uitstekende kwaliteit en service, terwijl ze zich geen zorgen hoeven te maken over geurproblemen die de ervaring van hun klanten negatief kunnen beïnvloeden.

× Whatsapp