+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

Hoe vaak onderhoud van een geurfilterkast of geurfilterinstallatie nodig is hangt af van een aantal  factoren zoals de vervuilingsgraad, soort filters en de toepassing van de geurfilterinstallatie.

Medtrading adviseert voor horeca afzuiginstallaties en horeca geurfilterinstallaties een filterbewaking te installeren. Zodra de filterbewaking een signaal afgeeft vervangt de klant zelf de zakkenfilters en de eventuele overige voorfilters van de geurfilterinstallatie.

Medtrading legt vooraf uit hoe de zakkenfilters van de geurfilterinstallatie zelf te onderhouden en te vervangen. Een keer per jaar komen we bij uw horeca gelegenheid op lokatie om de actief koolstoffilters van uw horeca geurfilterinstallatie te vervangen en om de afzuigventilator na te kijken. Er wordt gemeten of de afzuigventilator nog volgens de respectievelijke specificaties draait en er wordt gecontroleerd op lekkage in de luchtbehandelingskast. Wanneer er een issue wordt geconstateerd bijvoorbeeld wanneer er vet lekt dan wordt dat direct gerepareerd.  

Vraag vrijblijvend advies door te bellen naar 0031-(0)418561153 of vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

× Whatsapp