+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl
horeca-ventilatie-restaurant-1

Horecagelegenheden met bedrijfsmatige barbecue afzuiging en ontgeuring

Barbecuen is een populaire bezigheid in de horeca. Maar het kan ook zorgen voor geuroverlast voor de omgeving. Daarom zijn er regels opgesteld voor bedrijfsmatige barbecue afzuiging en ontgeuring.

Regels omtrent bedrijfsmatige barbecue afzuiging en ontgeuring

Bedrijfsmatige barbecue afzuiging en ontgeuring moeten voldoen aan de regels die zijn opgesteld in het Activiteitenbesluit Milieubeheer. Dit besluit bepaalt dat er bij bedrijfsmatige barbecue afzuiging en ontgeuring voldoende afstand moet zijn tussen de uitmonding van de afvoerpijp en de dichtstbijzijnde woning.

Er moet ook voldoende afzuiging en ontgeuring zijn om geuroverlast te voorkomen of te beperken tot een aanvaardbaar niveau. Dit wordt bepaald aan de hand van een geuronderzoek.

Expertise van Medtrading

Het naleven van deze regels kan lastig zijn voor horecaondernemers. Gelukkig kunnen zij terecht bij Medtrading voor expertise op het gebied van bedrijfsmatige barbecue afzuiging en ontgeuring.

Medtrading heeft jarenlange ervaring op dit gebied en kan horecaondernemers helpen bij het ontwerpen en installeren van afzuigsystemen en ontgeuringsinstallaties die voldoen aan de regelgeving. Ook kan Medtrading helpen bij het uitvoeren van geuronderzoeken en het opstellen van geurbeheersplannen.

Daarnaast biedt Medtrading onderhoudscontracten aan om ervoor te zorgen dat de afzuigsystemen en ontgeuringsinstallaties goed blijven functioneren en voldoen aan de regelgeving.

Conclusie

Bedrijfsmatige barbecue afzuiging en ontgeuring zijn belangrijk om geuroverlast te voorkomen of te beperken tot een aanvaardbaar niveau. Het naleven van de regels kan lastig zijn voor horecaondernemers, maar zij kunnen terecht bij Medtrading voor expertise op dit gebied. Medtrading heeft jarenlange ervaring en kan helpen bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van afzuigsystemen en ontgeuringsinstallaties die voldoen aan de regelgeving.

× Whatsapp