+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

Wij willen u graag informeren over de aanstaande verhuizing van MEDTRADING.

Per 1 januari 2016 verruilen wij ons huidige pand aan de Hoef 3d in voor een nieuw bedrijfscomplex. Dit nieuwe pand beslaat meer dan 1000 m2 en is gevestigd op bedrijventerrein “De hoef te gameren”, het bedrijventerrein waar wij nu ook gevestigd zitten. Al met al een verhuizing van nog geen 250 meter verderop, maar wel met grote voordelen. Door de groei van MEDTRADING waren de grenzen van ons huidige pand bereikt. Het nieuwe pand heeft meer voorzieningen en we hebben meer opslagruimte. Kortom: wij zien erg naar onze verhuizing uit zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Bijna alle materialen liggen op voorraad of zijn spoedig te leveren.

Voor, tijdens en na de verhuizing zijn wij gewoon te bereiken op ons telefoonnummer +31 (0)418 56 11 53, of via email: info@medtrading.nl en/of het contactformulier.

Natuurlijk bent u na de verhuizing van harte welkom om ons nieuwe kantoor inclusief de prachtige showroom te komen bezichtigen. Mocht u eerder informatie willen of een offerte op willen vragen dan kunnen wij u daar nu al bij van dienst zijn.

× Whatsapp