+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl
horeca-ventilatie-restaurant-1

Medtrading’s Vetafscheiders: Een Essentiële Oplossing voor Elke Horecaonderneming

In de horeca is het beheer van vetten en oliën een belangrijk aspect van de bedrijfsvoering. Vetafscheiders spelen hierin een cruciale rol. Medtrading, een specialist op het gebied van horeca-apparatuur, biedt vetafscheiders die niet alleen voldoen aan de wettelijke normen, maar ook bijdragen aan een efficiëntere en hygiënischere keukenomgeving.

Wat Maakt Medtrading’s Vetafscheiders Uniek?

De vetafscheiders van Medtrading zijn ontworpen om vetresten effectief te scheiden van afvalwater voordat dit in het riool terechtkomt. Dit is essentieel voor elke horecaonderneming die met vet vervuild afvalwater op het rioolsysteem loost. Medtrading’s vetafscheiders voldoen aan de strenge NEN-EN 1825-1/2 normering, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook voldoen aan alle wettelijke eisen.

De Voordelen van het Installeren van een Medtrading Vetafscheider

Het installeren van een Medtrading vetafscheider in uw horecaonderneming heeft meerdere voordelen. Ten eerste voorkomt het verstoppingen in het riool, wat kan leiden tot kostbare reparaties en onderhoud. Ten tweede draagt het bij aan een betere hygiëne in de keuken, aangezien overtollig vet en olie efficiënt worden afgevoerd. Bovendien helpt het uw onderneming te voldoen aan de milieu- en gezondheidsvoorschriften.

Onderhoud en Service van Medtrading

Medtrading biedt niet alleen de levering en installatie van vetafscheiders, maar verzorgt ook het onderhoud. Volgens de regelgeving moet een vetafscheider minimaal eens per maand volledig geleegd en gecontroleerd worden op gebreken. Medtrading neemt deze zorg uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw horecagelegenheid.

Waarom Kiezen voor Medtrading voor Uw Vetafscheider?

Kiezen voor Medtrading betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met hun uitgebreide ervaring in de horeca-industrie, snelle service en 100% garantie op de werking van hun vetafscheiders, is Medtrading de ideale partner voor elke horecaonderneming. Ze bieden een volledig pakket van advies, levering, installatie en onderhoud, zodat u verzekerd bent van een optimale werking van uw vetafscheider.

Conclusie: Een Slimme Investering met Medtrading’s Vetafscheiders

Investeren in een Medtrading vetafscheider is een slimme keuze voor elke horecaonderneming. Het zorgt niet alleen voor een efficiëntere en hygiënischere keuken, maar helpt ook om te voldoen aan milieu- en gezondheidsvoorschriften. Met Medtrading’s expertise en uitgebreide service bent u verzekerd van een zorgeloze ervaring en een langdurige oplossing voor vetbeheer in uw keuken.

× Whatsapp