+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

Het bereiden van gerechten op houtskool en open vuur (zoals in wok restaurants) is steeds populairder aan het worden. Wat veel horeca ondernemers zich niet realiseren is dat koken op houtskol of open vuur afzuigkap(pen), kanaalwerk en de totale afzuiginstallatie veel sterker en sneller vervuilen dan de meeste horecabedrijven verwachten. Er wordt per dag of zelfs per shift regelmatig meer dan 20 kilogram houtskool gebruikt. In sommige situaties kan dat oplopen tot meer dan 60 kilogram aan houtskool dat verbrand wordt bij het bereiden van eten.

Vervuiling afzuiginstallatie met roet en vet

De vervuiling die optreedt van vet en roet met houtskool in combinatie met open vuur en de onvermijdelijk vrijkomende vonken, levert in bijna alle restaurants een significante toename van de kans op een kanaalbrand in uw horeca keuken.
Medtrading is al jarenlang actief op het gebied van professionele oplossingen voor horeca afzuiging en luchtbehandelingsinstallatie. Als professional willen wij u wijzen op de bijkomende aspecten bij gebruik van apparatuur op houtskool en het koken op open vuur. het is onze plicht u juist en adequaat te infomeren en te adviseren over het juiste periodieke onderhoud en het professioneel reinigen van uw complete horeca afzuiginstallatie

Uiteraard zorgt Medtrading ervoor dat wanneer er onderhoud of reparaties nodig zijn aan uw horeca afzuiginstallatie dat we deze vakkundig en snel uitvoeren. uw horeca afzuiginstallatie is na onze inspectie en reiniging weer volkomen veilig. Wilt u weten of uw horeca afzuiginstallatie vervuild is en of deze nog voldoet aan de wettelijke eisen, laat ons dan een inspectie uitvoeren voor slechts € 95,00.

Inspectie horeca afzuiginstallatie

Wacht niet te lang en laat ons ONDERHOUDSTEAM MET MINIMAAL 12 JAAR ERVARING, voor slechts € 95,00 exclusief 21% btw, een totale inspectie verrichten en u correct adviseren. Waarom kiezen voor Medtrading:

  • Ruimte ervaring met Horeca afzuiginstallaties
  • Specialist op het gebied van keukens met houtskool en open vuur
  • Ook ervaring met berekeningen en complete installaties
  • Levering van onderdelen uit voorraad uit eigen magazijn
  • U ontvangt professioneel advies van een ervaren monteur in de luchtbehandeling

Neem contact met ons op voor het maken van een inspectieafspraak voor slechts € 95,00

× Whatsapp