+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

Al het gaat om luchthandeling in de horeca in het algemeen en keukenafzuiging in het bijzonder dan zijn wij van mening dat Medtrading dezelfde kwaliteit en service levert als bijvoorbeeld als Tessu.

Zoekt u naar een ervaren leverancier op het gebied van afzuigtechniek, ontgeuringstechniek, regeltechniek en klimaatbeheersing specifiek voor de horeca dan bent u bij Medtrading aan het juiste adres.

In de afgelopen jaren hebben we opdrachten verzorgd voor veel verschillende horecaondernemingen:

 • Wereldrestaurants
 • Barbecue restaurants
 • Aziatische restaurants
 • Afhaal Brasseries en bistro’s
 • Cafe’s
 • Koffiehuizen
 • Fastfood ketens

Daarnaast verzorgde Medtrading ventilatieprojecten voor

 • Supermartkten
 • Industrie
 • Bakkerijen
 • Scholen

Hierbij kunt u denken aan ventilatieoplossingen zoals:

Innovatie is bij Medtrading altijd onder de aandacht. Medtrading ontwikkelt voortdurend nieuwe toepassingen en neemt een vootrekkersrol op zich in de Horeca branche. Onze horeca ventilatieoplossingen worden altijd in eigen huis of in samenwerking met gerenommeerde bedrijven ontwikkeld en geproduceerd. Medtrading onderscheidt zich met name op het gebied van prijs/kwaliteit, service, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

Medtrading vergelijkbaar met Tessu
Is Medtrading vergelijkbaar met Tessu
Medtrading vergelijkbare kwaliteit met Tessu

Medtrading is een echte Horeca specialist

Heeft u een offerte bij Tessu of andere leverancier aangevraagd, vraag dan ook een second opinion van Medtrading. Medtrading  heeft een eigen groothandel, voert altijd meerdere merken (waaronder een eigen merk) en verzorgt complete installaties in eigen beheer en hanteert altijd scherpe tarieven.

Neemt eens contact met Medtrading op voor een vrijblijvend advies en offerte op locatie. De projectbegeleiding van Medtrading zorgt voor een optimaal en efficiënt verloop van alle opdrachten op het gebied van horeca ventilatie en horeca luchtbehandeling. Bij Medtrading krijgt u altijd volledige betrokkenheid en profiteert u van jarenlange ervaring op het gebied van horeca ventilatie en luchtbehandeling.

De monteurs van Medtrading zijn vakbekwaam en deskundig in het installeren en monteren van de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in de horeca. Ook heeft Medtrading een eigen storingsdienst. De storingsdienst van Medtrading heeft een landelijke dekking en is 24/7 bereikbaar.

 

Met ons eigen magazijn in Gameren, van meer dan 1.500m2, kan Medtrading alle horeca luchtbehandelingsproducten direct uit voorraad leveren. Maatwerk is onze specialisatie en is meestal binnen een week al klaar voor levering. Dat bespaart voor u tijd en geld. Montage en installatie kan in overleg uitgevoerd worden. Meestal kan Medtrading direct en meestal binnen twee weken monteren. Uiteraard is dit alleen mogelijk door onze landelijke bezetting aan monteurs. Wees geen dief van eigen portemonnee en laat Medtrading u een faire prijs aanbieden voor uw horeca ventilatie vraagstuk. Pas als u een goed vergelijk heeft tussen verschillende leveranciers ten opzichte van onze prijzen en werkwijze kunt u de juiste keuze maken.

Wilt u meer weten of wilt u referenties van medtrading installaties en onderhoud, neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Vraag vrijblijvend advies door te bellen naar 0031-(0)418561153 of vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Heeft Medtrading vergelijkbare kwaliteit met Tessu
× Whatsapp