+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl
Op gebied van luchthandeling in de horeca in het algemeen en keukenafzuiging in het bijzonder zijn wij van mening dat Medtrading een vergelijkbare kwaliteit en service levert als Nu-Air.

Bent u op zoek naar een ervaren leverancier op het gebied van afzuigtechniek, ontgeuringstechniek, regeltechniek en klimaatbeheersing in de horeca dan bent u bij Medtrading aan het juiste adres.

In de afgelopen jaren hebben we opdrachten verzorgd voor verschillende horecaondernemingen:

 • Aziatische restaurants
 • Wereldrestaurants
 • Barbecue restaurants
 • Afhaal Brasseries en bistro’s
 • Fastfood ketens
 • Cafe’s
 • Koffiehuizen

Daarnaast verzorgde Medtrading ventilatieprojecten voor

 • Bakkerijen
 • Supermartkten
 • Industrie
 • Scholen

Hierbij kunt u denken aan ventilatieoplossingen zoals:

Innovatie is bij Medtrading constant aan de orde. Medtrading loopt voortdurend voorop met nieuwe toepassingen. Deze ventilatieoplossingen worden overigens in eigen huis of in samenwerking met gerenommeerde bedrijven ontwikkeld en geproduceerd. Medtrading onderscheidt zich vooral op het gebied van prijs, service, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

Medtrading vergelijkbaar met Nu-air
Is Medtrading vergelijkbaar met Nu-air
Kwaliteit Medtrading vergelijkbaar met Nu-air

Medtrading is een echte Horeca specialist

Heeft u een offerte van Nu-air of een andere leverancier ontvangen, vraag dan een second opinion van Medtrading. Medtrading  heeft een eigen groothandel, voert altijd meerdere merken (waaronder een eigen merk) en verzorgt complete installaties in eigen beheer en hanteert altijd scherpe tarieven.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte op locatie. De projectbegeleiding van Medtrading staat garant voor een efficiënt verloop van alle opdrachten op het gebied van horeca ventilatie en luchtbehandeling. Bij Medtrading krijgt u altijd 100% betrokkenheid en profiteert u van onze ruime ervaring op het gebied van horeca ventilatie en luchtbehandeling.

De monteurs van Medtrading zijn gespecialiseerd in het monteren van de meest uiteenlopende ventilatiesystemen. Ook biedt medtrading een eigen storingsdienst. De storingsdienst van Medtrading heeft een landelijke dekking en is 24/7 bereikbaar.

 

Met een eigen magazijn van meer dan 1.500m2 kan Medtrading alle horeca luchtbehandelingsproducten vaak uit voorraad leveren. Maatwerk is meestal binnen een week gereed. Dit scheelt u tijd en geld. Montage kan in overleg plaatsvinden. Meestal kan Medtrading direct of binnen twee weken monteren. Uiteraard is dit mogelijk dankzij een landelijke bezetting aan monteurs. Wees geen dief van eigen portemonnee en laat Medtrading u een eerlijke prijs aanbieden. Pas als u een goed vergelijk heeft tussen verschillende leveranciers ten opzichte van onze prijzen en werkwijze kunt u de juiste keuze maken.

Wilt u meer weten of wilt u referenties van medtrading installaties en onderhoud, neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Vraag vrijblijvend advies door te bellen naar 0031-(0)418561153 of vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

is kwaliteit Medtrading vergelijkbaar met Nu-air
× Whatsapp