+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl
Voor ventilatie en luchthandeling en keukenafzuiging in de horeca is Medtrading een professionele leverancier en zijn wij van mening een vergelijkbare kwaliteit en service te bieden als bijvoorbeeld Miwo.

Wilt u de zekerheid van een gekwalificeerde en ervaren leverancier op het gebied van afzuigtechniek, ontgeuringstechniek, regeltechniek en klimaatbeheersing, die ruime ervaring heeft in de horeca, dan bent u bij Medtrading aan het juiste adres.

In de afgelopen periode heeft Medtrading opdrachten verzorgd voor veel verschillende horecabedrijven o.a voor:

 • Fastfood ketens
 • Aziatische restaurants
 • Barbecue restaurants
 • Wereldrestaurants
 • Afhaal Brasseries en bistro’s
 • Cafe’s
 • Koffiehuizen

Daarnaast verzorgde Medtrading ventilatieprojecten voor

 • Scholen
 • Industrie
 • Supermartkten
 • Bakkerijen

Medtrading verzorgde voor deze bedrijven ventilatieoplossingen zoals:

Ontwikkeling en innovatie is bij Medtrading altijd een belangrijk speerpunt. Medtrading ontwikkelt en levert telkens nieuwe oplossingen en toepassingen specifiek voor luchtbehandeling in de Horeca branche. Onze horeca ventilatieoplossingen en luchtbehandelingsystemen zijn altijd in eigen huis ontwikkeld, of in samenwerking met gerenommeerde bedrijven. Medtrading is onderscheidend op het gebied van prijs/kwaliteit, service, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

Medtrading vergelijkbaar met Miwo
Medtrading vergelijkbare leverancier met Miwo
Is Medtrading vergelijkbaar met Miwo

Medtrading is een echte Horeca specialist

Heeft u een actuele offerte bij een andere leverancier zoals Miwo opgevraagd, vraag dan eens een second opinion aan bij Medtrading. Medtrading  heeft een eigen groothandel, voert altijd meerdere merken (waaronder een eigen merk) en verzorgt complete installaties in eigen beheer en hanteert altijd scherpe tarieven.

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies en offerte op locatie. De projectbegeleiding van Medtrading garandeert een efficiënt verloop van projecten op het gebied van horeca ventilatie en luchtbehandeling. Medtrading is altijd 100% betrokken en als klant profiteert u van onze ruime ervaring op het gebied van horeca ventilatie en luchtbehandeling.

De monteurs van Medtrading zijn deskundig in het installeren en monteren van de meest uiteenlopende ventilatiesystemen. Ook biedt medtrading een eigen storingsdienst. De storingsdienst van Medtrading heeft een landelijke dekking en is 24/7 bereikbaar.

 

Met een eigen magazijn van meer dan 1.500m2 levert Medtrading alle horeca luchtbehandelingsproducten vaak uit voorraad. Maatwerk is ook mogelijk en is meestal binnen een week gereed. Dit scheelt u tijd en geld. Montage kan in overleg plaatsvinden. Meestal kan Medtrading vrijwel direct of binnen twee weken monteren. Dit is mogelijk door onze landelijke bezetting aan monteurs. Wees geen dief van eigen portemonnee en laat Medtrading u een eerlijke concurrerende prijs aanbieden voor uw horeca ventilatieproject. Pas als u een goed vergelijk heeft tussen verschillende leveranciers ten opzichte van onze prijzen en werkwijze kunt u de juiste keuze maken.

Wilt u meer weten of wilt u referenties van medtrading installaties en onderhoud, neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Vraag vrijblijvend advies door te bellen naar 0031-(0)418561153 of vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Medtrading vergelijkbare kwaliteit met Miwo
× Whatsapp