+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

Voor luchthandeling in de horeca in het algemeen en keukenafzuiging in het bijzonder is Medtrading een gekwalificeerde leverancier en zijn wij van mening dezelfde kwaliteit en service te leveren zoals bijvoorbeeld Arco Luchttechniek.

Witl u de zekerheid van een ervaren leverancier op het gebied van afzuigtechniek, ontgeuringstechniek, regeltechniek en klimaatbeheersing, die gespecialiseerd is in de horeca dan bent u bij Medtrading aan het juiste adres.

In de afgelopen periode heeft Medtrading opdrachten verzorgd voor veel verschillende horecabedrijven o.a voor:

 • Barbecue restaurants
 • Wereldrestaurants
 • Fastfood ketens
 • Aziatische restaurants
 • Afhaal Brasseries en bistro’s
 • Cafe’s
 • Koffiehuizen

Daarnaast verzorgde Medtrading ventilatieprojecten voor

 • Industrie
 • Supermartkten
 • Scholen
 • Bakkerijen

Medtrading verzorgde voor deze ondernemingen ventilatieoplossingen zoals:

Ontwikkeling en innovatie is bij Medtrading altijd een belangrijk aandachtspunt. Medtrading bedenkt en ontwikkelt telkens nieuwe oplossingen en toepassingen en neemt een vootrekkersrol op zich in de Horeca branche. Onze horeca ventilatieoplossingen zijn altijd in eigen huis of in samenwerking met gerenommeerde bedrijven ontwikkeld en geproduceerd. Medtrading is onderscheidend op het gebied van prijs/kwaliteit, service, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

Medtrading vergelijkbaar met Arco luchttechniek
Is Medtrading vergelijkbaar met Arco luchttechniek
Medtrading dezelfde kwaliteit als Arco luchttechniek

Medtrading is een echte Horeca specialist

Heeft u een offerte van Arco Luchttechniek of andere leverancier ontvangen, vraag dan een second opinion op bij Medtrading. Medtrading  heeft een eigen groothandel, voert altijd meerdere merken (waaronder een eigen merk) en verzorgt complete installaties in eigen beheer en hanteert altijd scherpe tarieven.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies en offerte op locatie. De projectbegeleiding van Medtrading garandeert een efficiënt verloop van alle opdrachten op het gebied van horeca ventilatie en luchtbehandeling. Medtrading is altijd 100% betrokken en u profiteert van onze ruime ervaring op het gebied van horeca ventilatie en luchtbehandeling.

De monteurs van Medtrading zijn deskundig in het monteren van de meest uiteenlopende ventilatiesystemen. Ook biedt medtrading een eigen storingsdienst. De storingsdienst van Medtrading heeft een landelijke dekking en is 24/7 bereikbaar.

 

Met een eigen magazijn van meer dan 1.500m2 levert Medtrading alle horeca luchtbehandelingsproducten vaak uit voorraad. Maatwerk is ook mogelijk en is meestal binnen een week gereed. Dit scheelt u tijd en geld. Montage kan in overleg plaatsvinden. Meestal kan Medtrading vrijwel direct of binnen twee weken monteren. Dit is mogelijk door onze landelijke bezetting aan monteurs. Wees geen dief van eigen portemonnee en laat Medtrading u een eerlijke concurrerende prijs aanbieden voor uw horeca ventilatieproject. Pas als u een goed vergelijk heeft tussen verschillende leveranciers ten opzichte van onze prijzen en werkwijze kunt u de juiste keuze maken.

Wilt u meer weten of wilt u referenties van medtrading installaties en onderhoud, neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Vraag vrijblijvend advies door te bellen naar 0031-(0)418561153 of vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Medtrading vs Arco luchttechniek
× Whatsapp