+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

Medtrading verzorgt de levering en installatie van luchtgordijnen in een horecagelegenheid, waarbij deuren langdurig open moeten staan. Een luchtgordijn betekent  voor minder warmteverlies en lagere energiekosten en resulteert in meer comfort. In principe kan bij iedere toegangsdeur een luchtgordijn worden geinstalleerd. Het inzetten van een luchtgordijn is in het bijzonder interessant indien deuren langdurig open moeten staan. Bijvoorbeeld in een lunchroom of cafetaria.

Een luchtgordijn laten installeren is een oplossing voor  warmte- en energieverlies van uw horeca onderneming naar de buitenlucht. Naast energiebesparing levert de installatie van een luchtgordijn meer comfort.

Het inzetten van ene luchtgordijn zorgt dus voor een comfortabel en stabiel binnenklimaat, tenzij er geen andere verstorende factoren zijn. Uw werknemers werken daarnaast efficiënter in een comfortabel klimaat.

Lagere stookkosten door minder warmte- en energieverlies is wat het installeren van een luchtgordijn u zal opleveren.

Wilt u een luchtgordijn aanschaffen en laten installaren dan moet er voldoende ruimte aanwezig in de betreffende ruimte zijn boven de deur om het luchtgordijn op te hangen. U kunt er ook voor kiezen om het gordijn naast de deur te laten installeren.

Een luchtgordijn kan Medtrading installeren bij een nieuwbouwproject. denk er dan aan om rekening te houden met voldoende ruitmte voor de installatie van een luchtgordijn. Ook bij verbouwing of andere aanpassingen aan uw horecagelegenheid kunnen we een luchtgordijn leveren en installeren.

Aanschafkosten van een luchtgordijn zijn vanaf €620. U heeft de keuze uit verschillende merken en uivoeringen. neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

× Whatsapp