+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

WTW UNIT HORECA KEUKENS

Warmte terugwininstallatie (WTW) horeca keukens

Horeca WTW unit is een afkorting voor warm-terugwin-installatie specifiek voor toepassing in de horeca. Het is een duurzaam ventilatieoplossing waarbij een warmtewisselaar de warmte van de binnenlucht gebruikt om koude buitenlucht te verwarmen, voordat het je restaurant of keuken ingeblazen wordt.

Het resultaat is dat de lucht binnen minder sterk verwarmd hoeft te worden door je CV-ketel of andere verwarmingsbron. Dit levert een energiebesparing op. De meest voorkomende en populairste horeca WTW units van Medtrading is een combinatie van speciale horeca vetvangfilters en een warmtewisselaar ,welke zorgen voor optmale toepassing in horecagelegenheden.

Naast de specifieke toeassing in de horeca branche en een aantrekkelijke prijs zijn deze horeca WTW units ook zeer energiebesparend. Op deze pagina vind je enkele besparingscalculaties uit de dagelijkse praktijk. Raadpleeg deze voorbeelden om een indruk te krijgen van de mogelijke besparingen voor uw horecaonderneming.

Speciaal voor de horeca branche heeft Medtrading deze WTW blok ontwikkeld. Met maar liefst 90% rendement en slechts 110 PA weerstand is deze unit prima te gebruiken voor zowel in de nieuwbouw als in de bestaande situatie.

Deze warmteterugwinningsunit is speciaal ontworpen voor de horeca branche. Gelet op de omstandigheden zoals de vervuilingsgraad en temperatuur. Tevens biedt Medtrading een breed scala aan accessoires. Nagenoeg alle denkbare installatieopties zijn mogelijk.

Behalve dat de WTW unit zorgt voor een beter binnenklimaat in uw bedrijf zullen de energiekosten teruglopen. Door de modulaire opbouw is deze warmteterugwinning ook geschikt voor grotere installaties.

Neem gerust contact op met Medtrading voor advies op maat

WTW unit Horeca PDF-3000 m3/h

WTW unit Horeca PDF-6000 m3/h

WTW unit Horeca PDF-9000 m3/h

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
× Whatsapp