+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

DEMO GEURFILTERKASTEN HORECA

DEMO: DOELMATIGE HORECA GEURFILTERKAST

Bezoek onze Horeca geur- en rookreductie demo dagen

Welkom bij Medtrading, uw toonaangevende partner in horecaventilatie en luchtbehandeling! Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor onze exclusieve demo dagen, waar we in de praktijk de efficiënte werking van onze geavanceerde geur- en rookreductiesystemen demonstreren. Deze demo dagen zijn speciaal ontworpen om horecaondernemers en installateurs van horeca-apparatuur, luchtbehandeling en ventilatiesystemen de gelegenheid te bieden onze state-of-the-art technologieën te ervaren en hun inzicht te vergroten in het belang van hoogwaardige luchtbehandelingssystemen.

 

Ervaar de effectieve werking van onze geavanceerde systemen

Tijdens de demo dagen bij Medtrading kunt u persoonlijk de werking van onze geur- en rookreductiesystemen ervaren. Onze professionele opstelling is voorzien van een afzuigkap, polypropyleenfilter en een Electrostatic Precipitator (ESP) met UV-licht. Maar het meest indrukwekkende onderdeel is ongetwijfeld onze eigen ontwikkelde SGCF PRO module met actief kool, een innovatieve technologie die een standtijd van maar liefst 5 jaar heeft. Hiermee bieden we niet alleen een duurzaam alternatief, maar ook aanzienlijke besparingen op lange termijn.

We willen u graag laten zien hoe onze SGCF PRO module actief geuren en vetdeeltjes filtert, waardoor stankoverlast tot het verleden behoort. Tegelijkertijd minimaliseert het de milieu emissie en verzekert het dat uw keuken voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Door de verschillende filters te vergelijken, ziet u zelf het verschil tussen traditionele koolstoffilterpatronen, die om de 6 maanden vervangen moeten worden, en ons eigen ontwikkelde systeem dat een opmerkelijke standtijd heeft. Zo komt u tot de conclusie dat onze technologie niet alleen efficiënter is, maar ook een kostenbesparende oplossing biedt.

 

Daarnaast zullen we tijdens de demo dagen professionele meetapparatuur gebruiken om de luchtkwaliteit voor en na onze geur- en rookreductiesystemen te meten. Zo zult u de directe impact zien van onze systemen op het reduceren van geuremissie en rookontwikkeling. Op onze vorige demodag waren zelfs medewerkers van handhaving aanwezig, die dagelijks belast zijn met het handhaven van de wet- en regelgeving omtrent geuremissie door horecagelegenheden. Zij waren zeer onder de indruk van de prestaties van ons Medtrading systeem, wat het belang van effectieve luchtbehandeling voor uw horecaonderneming onderstreept.

 

Overzicht data demodagen:

Zodra er nieuwe data bekend zijn zullen we die hier kenbaar maken. Naar verwachting is de eerstvolgende demo media augsutus.

 

Meld u alvast aan via onderstaand formulier.

Aantal deeltjes in de toevoerstroom

Aantal deeltjes na behandeling

Uitleg aan handhavers

Geurreductie zelf waarnemen

Praktijkvoorbeeld BBQ afzuiginstallatie

AANMELDFORMULIER DEMODAG

  Naam*

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Adres

  Postcode

  Plaatsnaam

  Onderwerp

  Opmerking

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Visit Us
  MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
  E-mail Us
  info@medtrading.nl
  × Whatsapp