+31 (0) 418 56 11 53 info@medtrading.nl

DIENSTEN

 

 

AFZUIGING & GEURREDUCTIE HORECA


MEDTRADING is uw specialist in geurreductie in de horeca branche (geurfilterkasten oftewel een doelmatige ontgeuringsinstallatie) voor de horeca branche. Wij leveren een zeer uitgebreid programma oplossingen op het gebied van horeca afzuiging en geurreductie. Van complete geurfilterkasten voor horeca grootkeukens tot maatwerkproducties voor uiteenlopende bedrijven. Neem contact op met een adviseur.

 

 

RVS AFZUIGKAPPEN EN MEUBILAIR VOOR GROOTKEUKEN

MEDTRADING staat voor kwaliteit en service en is altijd alert op de laatste ontwikkelingen binnen de horeca branche. In onze showrooms in Gameren kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide productengamma aan RVS afzuigkappen voor grootkeuken. Met alle aandacht voor u en uw organisatie werken onze grootkeukenadviseurs uw ideeën en wensen vakkundig uit tot een concreet plan. Van maatwerk RVS hoogwaardige afzuigkappen tot energiezuinige uitvoeringen zoals de ECO afzuigkappen . Een standaard RVS wasbak of een maatwerk meubel op klantspecificatie. Bij MEDTRADING is dat mogelijk. Scherpe prijzen en snelle levertijd van maatwerk oplossing is onze kracht. Neem contact op met een adviseur

 

 

HORECA VENTILATIE ADVIES OP MAAT


Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om een complete ventilatie/ installatie aan te meten die voldoet aan uw wensen . We berekenen precies welke horeca ventilatie past bij uw specifieke situatie rekening houdend met regels op het gebied van EUROPESE-eisen, geluid en geurreductie. MEDTRADING is uw partner als het gaat om mechanische ventilatie, afzuiginstallatie, airconditioning, verwarming, koeling, vetafscheiders, geurreductie en kanaalwerk. Wij brengen balans in uw keuken en zorgen voor een prettig werkklimaat en dit tegen de scherpste prijs. Neem contact op met een adviseur.

 

 

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS.

Visit Us
MEDTRADING. De Hoef 5D 5311 GH Gameren
E-mail Us
info@medtrading.nl
Call Us
+31 (0) 418 56 11 53
× Whatsapp